gutek_rapier Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 pytałem sie w sklepie elektronicznym ale oni nigdy czegoś takiego niemieli :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 mam do was takie pytanie,bo mam jakieś tam głośniki 4 omowe i sie tak zastanawiam,czy gdybym podpiąć odtwarzacz mp3 do jakiegoś małego wzmacniacza i do tego te głośniki to czy nic sie nie stanie odtwarzaczowi??a jaka była by róznica gdybym podpiął głosniki 8 omowe lub jakieś inne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Przepraszam, że to trochę laickie pytako, ale chcę się czegoś dowiedzieć. Gdzie należy podłączyć (jakie kabelki do czego) radio i głośniki, aby działało w motorku? Oczywiście, chodzi mi już o instalkę 12V (mam w Charcie 6V, ale na przyszłość chcę wiedzieć) bez żadnych dodatkowych przeróbek instalacji. Z góry dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi