szaleniec Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 CZy ktoś wiem jaką maksymalnie szeroką oponę można wpakować do tyłu do Intrudera 1400?. Orginał to 1700 i jest tylko trochę miejsca pomiedzy oponą a obudową kardana, a gdzieś wyczytalem że koleś wpakował na tył 200, tylko sie zastanawiam czy musiał coś przerabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Mam w tej chwili 170-ke Avona, ktorej rzeczywista szerokosc to 180mm i juz jest bardzo ciasno. Jezdzilem tez na 180-ce Bridgestine'a, ale jej rzeczywista szerokosc to 175mm. Moim zdaniem 200 bez przerobek nie wejdzie. Po zmianie wahacza , przerobce walu napedowego i zmianie obreczy wejdzie nawet 300-ka, ale koszt tej modyfikacji moze przekroczyc wartosc motocykla. Sam wahacz ok.2500euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaleniec Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 No dwa i pół klocka to juz trochę za dużo jak na moja kieszeń żeby sobie wsadzić szerszy kapeć więc pozostane chyba przy orginalnym rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Podobno 200 Metzelera wchodiz bez przeróbek. Kilku (internetowych) znajomych twierdzi, że takie opony pozakładali na oryginalne falgi i wahacze bezprzeróbek. Z przeróbkami każda oponę włożysz tylko jak pisze Worriot trzeba parę złotych wydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi