thomek187 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Przy jakich obrotach Honda CBR 600 PC19 osiąga największy moment obrotowy i ile on wynosi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Witam!!! 60Nm przy 9500 obr/min Mam to z gazety ale myślę że w necie nie trudno znaleźć :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomek187 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 THX :buttrock: Myślałem że będzie miał większy moment obrotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel84 Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Witam! thomek187 masz cos o CBR 600 pc19? Wiesz cos o nich wiecej? Chodzi mi o regulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi