Dario.G Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Mi gies pali a zimą przepalam od czasu do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmw69 Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Pogoda mnie sprowokowała i wczoraj poszedłem do garażu o odpaliłem sprzęta. W garażu miałem +1*C. Virażka pięknie odpaliła od pierwszego :) Zrobiłem nawet 2 kółka po lodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipek_amg Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 [ Dopisane: 21-03-2006, 22:17 ]W zimnym silniku energia spalania mieszanki zamiast byc zuzywana na ruch tłoka to wiekszości idzie na ogrzanie scianek cylindra... a to ciekawe:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi