ArturS Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Rozumiem że jawki simsony i ogary najlepiej wyglądają w orginalnym stanie ale chłopakowi sprawiało przyjemność przerabianie ogara... Teraz zrezygnował z tego pomysłu a Wy ciągle sie go czepiacie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiz2350 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Dziękuję że chociaż ktoś przeczytał to co pisze... :) i wkońcu mnie zrozumiał :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Dziękuję że chociaż ktoś przeczytał to co pisze... :) i wkońcu mnie zrozumiał :icon_question:Proste orginał to orginał. Według mnie ciezej jest utrzymac jawke w stanie orginalnym i DBAC o nią niz po prostu walnąc przeróbke i się szczycic tym ze tuning;)tak trzymaj nic nie przerabiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi