Wonder Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Nie wiedziałem Dominik, dzięki za informacje, blokady ni bikepics.com bym nie chciał bo serwis mi sie przydaje. Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 też według mnie to są zupełnie inne motocykle :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Wedlug mnie sa to dwa zupelnie rozne motocykle. Moze sprzedajacy ten sam, ale sprzety na pewno nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 heh,sprzęcik ze zdjęć troszku zmasakrowany,a moze gościu złożył z 2 takich motorków 1:P jesli to ten sam sprzet to masakra :!: ale nie ma co polemizować :!: :!: :!: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Wedlug mnie sa to dwa zupelnie rozne motocykle Bo dokładnie tak jest !!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Rafał22, Ty pisałeś o jakimś gościu z Siedlec na innym temacie??ze oszust??bo jakoś tak mi sie kojarzy.... [ Dopisane: 10-01-2006, 01:37 ]o sorki Rafał22,to nie Ty :) tutaj link: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=2492 moze są oni jakoś powiązani..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 moze są oni jakoś powiązani..... Wszystko możliwe,dzisiaj trzeba uważać co się kupójei nie być łatwowirnym ponieważ oszustów nie brakuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi