poonani Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Swego czasu widziałem na allegro takie naklejki na tablice z gwiazdkami. tak, ja tez widziałem te naklejki, to chyba najlepsze wyjście w zmianie tablic bo po cholere zmieniać całe blachy jeśli są ok ?? a i tak pewnie sie nikt nie zjarzy czy masz oryginalne blachy czy tylko naklejke w końcu w dowodzie rejestracyjnym i tak sa juz gwiazdeczki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Nie ma to jak czytac ze zrozumieniem. Te tablice maja byc wprowadzone od 1.05.2006.mozliwe ze ktos mial naklejki tak jak pisze kamil123. zwidow jeszcze nie mam' date=' okularow nie nosze takze nie zdziwiam ;'] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 to chyba najlepsze wyjście w zmianie tablic bo po cholere zmieniać całe blachy jeśli są ok ??A po cholere kupowac te naklejki? Przeciez wyraznie zostalo napisane, ze nie ma obowiazku wymiany tablic. Ma byc tak jak z aktualnymi bialymi. "Gwiazdki" dostaniesz tylko podczas rejestracji lub przerejestrowywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi