stopowicz Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=78875435 to link tarcz co o nich sadzicie?Dzwonilem do sprzedawcy i zaoferowal mi 2 tarcze do mojej YZ za 300zla w sklepie Olek Motocykle 1 sztuka kosztuje 270zlCzego one sa warte ma ktos z Was takie??dzikei za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 mam juz ponad rok i zero problemow :D tyle moge powiedzic za 2 sztuki do crki zaplacilem 320 zl (przesylke mialem gratis) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 moj kuzyn mial takie w wr tez od tego sprzedawcy i mowi ze jest zadowolony :D Wiec radze kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 31 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 ok Dziekuje za odpowiedz juz zamawiam...:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi