Gość Barnaba Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Witam, jestem nowy na forum, może więc krótko o sobie:Jestem z Kraka, mam 16 lat. Jestem właśnie na etapie kupna pierwszego motocykla. Mój wybraniec to Honda Shadow 125ccm.Zdjęcia są poniżej... Chciałbym prosić forumową brać o opinie na temat tego motocykla. Facet, który mi go chce sprzedać twierdzi, że maszynka jest sprowadzona z Niemiec i służyła dotychczas do tzw. "małej turystyki" :D Ciekawe, czy to prawda.Cena tego motocykla to 7999zł, Niezarejestrowany, przebieg 7.000km...Stan salonowy, etc... Jeśli moglibyście dać mi jakieś wskazówki, czym się kierować kupując motocykl. Tzn, jak nie dać się zrobić, krótko mówiąc, w konia...Byłbym bardzo wdzięczny. :D [ Dopisane: 30-12-2005, 20:47 ] [ Dopisane: 30-12-2005, 20:50 ]A to inne zdjęcia, jak ktoś jest zainteresowany: Jeszcze raz z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Bardzo ładna sztuka. Jest to 4takt a przebieg mały więc małe prawdopodobieństwo, że ktoś kręci wała. Z tego co wiem silniki bardzo wytrzymałe. Ale zawsze pasuje podjechać z jakimś mechanikiem etc. P.S. Bardzo ładna:) dawniej sam chciałem kupic sobie takiego chopperka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Rad na forum jak ustrzec sie przed kupnem miny byly setki. A moim zdaniem jazda po sprzeta z jak najwieksza liczba osob ktore sie znaja w temacie to jedyny sposob zeby zminimalizowac kupno miny. Sprzecik wyglada fajnie, czyli samochod, przyczepa jak najwieksza liczba znajomych bikerow w samochodzie i jazda :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Barnaba Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Tyle że brak tych "znajomych Bajkerów" :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Pogadaj z jakims forumowiczem z karkowa, moze by pojechal go obejrzec. Ja bym Ci mogl pomoc ale troche daleko mam w Twoje okolice. Ewentualnie jak nie masz znajomego bikera to moze ojciec ma znajomego mechanika (nawet samochodowego). Bo ja jestem zdania ze po pierwsze moto, albo jak sie nie zna na sprzetach to lepiej wogole nie jechac bo potem mozna sie przykro zawieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Barnaba Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Dzięki za radę. Pasuje teraz zrobić akcję: FORUMOWICZ Z KRAKOWA PILNIE POSZUKIWANYhje hje hje :twisted: A serio to jeśli ktoś jest z Krakowa, jest pełen wolnej woli i współczucia dla nieobeznanych z motocyklami, to może mi wyśle wiadomość na priv? Za te przysłowiowe "parę piw" można by odbyć wycieczkę obejrzeć ten motorek... Byłbym zobowiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 http://www.grupa-poludnie.info/ - tu poszukaj, wiekszosc z nas jest z Krakowa oraz jeden z userow - Grek, jest posiadaczem takowej Hondy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Barnaba Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 W każedym razie, dzięki za pomoc! Już się z facetem wstępnie dogadałem. :P Temat uważam za zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi