enduro-bubbaa Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 heh a kto tu napisał, że nie kupisz za 4-5 tysi?? niestety coś ci sie pomieszało chłopaku i nie dowiedziałeś się o tym z naszego forum !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 30 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 heh a kto tu napisał' date=' że nie kupisz za 4-5 tysi?? niestety coś ci sie pomieszało chłopaku i nie dowiedziałeś się o tym z naszego forum !![/quote'] Niestety nie masz racji, bo gdyby quadbike nie podał by mi linków do forum atv, nie miał bym tej cennej informacji :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 odnosnie blastera to zalaczam moja druga jazde na tym sprzeciku no i jest tez gleba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!naprawde jest to smieszna zabawka podstawowa wada to cena http://s63.yousendit.com/d.aspx?id=1ODRIN4...8823ZBJ1VAP7EAN [ Dopisane: 31-12-2005, 18:48 ]i tak nie ma jak to dwa kola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 I po co taki temat zakładac w takim razie?Poto że dzięki temu' date=' tematowi sprawa została postawiona jasno. Dowiedziałem się o wadach i zaletach tego quada i teraz wiem że poprostu mnie na niego nie stać, myślałem iż uda mi się kupić coś za 4-5tys. Jednak niestety jest to niemożliwe. Mam nadzieje że z informacji na temat Blastera skorzystają także inni użytkownicy. Przeginasz!!! Masz racje - PRZEPRASZAM. Wszystko w porządku?Dominikowi przyznajesz racje, a mi nie pomimo tego, że chodzi nam o to samo :lol: 8) Dobry jesteś.Szczęśliwego nowego roku :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 1 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Wszystko w porządku?Dominikowi przyznajesz racje, a mi nie pomimo tego, że chodzi nam o to samo Laughing CoolDobry jesteś. Ty chyba masz jakiś kompleks...Może to forum pozwoli Ci się wykazać w 100%: http://4girls.pl/modules.php?name=Forums&f...viewtopic&p=270 http://s63.yousendit.com/d.aspx?id=1ODRIN41F2B8823ZBJ1VAP7EAN Możesz dać mi jakieś rady na temat tego jak zassać ten plik :?:Klikam "dwonload now" i musze coś wpisać, problem w tym że nie wiem co :roll: Szczęśliwego nowego roku :PTobie i wszystkim użytkownikom forum również wszystkiego najlepszego w 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Możesz dać mi jakieś rady na temat tego jak zassać ten plik Klikam "dwonload now" i musze coś wpisać, problem w tym że nie wiem co mi nic takiego nie wyskakuje pobiera bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 coby nie zakladac nowego tematu to sie sam tez podpytam. Tylko nie krzyczec ze odswiezam temat ;) Tak wiec moj tata chce kupic quada. Przeznaczyc mozemy na niego ok. 25tys. zł, z tym ze w tej cenie musi byc homologacja. Myslelismy o : 1)yamaha YFZ350 Banshee ; 2T, 50KM;2)yamaha YFZ450 Extreme Sport; 4T ,50KM;3)yamaha Raptor 350R,4T,27KM..... :roll: , troche mało kucyków... Znacie jakieś konkurencyjne quady? Coś powinno być w tej klasie pojemnościowej i mocowej. Chodzi o quady sportowe, a nie przeprawowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi