wj22oppl Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Witam wszystkich! Poszukuję literatury najlepiej po polsku do Hondy FT 500. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Witam!miałem wcześniej taki sprzęt i zostało mi siedzenie gdzieś w garażu, może jesteś zainteresowany? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wj22oppl Opublikowano 29 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Za siedzenie dzięki bo mam dobre, ale napisz parę słów o tym motorze, jakie masz wrażenia, dobre i złe wspomnienia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 wiatm! szczerze mówiąc to jedyny mój motocykl za którym tęsknie bo naprawde kapitalnie sie nim śmiga. Na nim nauczylem się latać na gumie i raz nawet zamknałem budzik na autostradzie po wycięciu rurek dławiących z kolanek bo takowe posiadałem. Jedyne jego wady jakie ja zauważyłem to pękająca rama od katowania i konkretne zużycie oleju ale wkońcu to singiel wiec musi wpieprzać olej... spalanie w granicach 6 litrów no i mały problem z częściami ale jakoś dasz radę. Motorek nigdy mnie nie zawiódł a ja dosyć ostro eksploatuje motorki hehe więc twarda z niej maszyna. zwróć ugagę na rozrusznik bo lubi zdechnąć a wtedy masz dosyć duży problem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wj22oppl Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Serdeczne dzięki za wrażenia i uwagi. Czy tobie często wysiadał rozrusznik? U mnie na razie kręci. A jezeli chodzi o pękanie ramy to konkretnie na jakie miejsce zwrócić uwagę? Dzięki. wj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 ja akurqat miałem egzemplarz który jeszcze żył ale już powoli dobiegał jego koniec , a wszystko z winy nieumiejętnego odpalania bez odprężnika, a rama pękała głównie pod siedzeniem z tyłu co widać dopiero odkreceniu owiewki z siedzeniem no i jeszcze pękła mi na takim trójkącie przed boczna owiewką ale to przez moje znęcanie się nad tym biednym motorkiem, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wj22oppl Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 O właśnie! Podpowiedz coś o tym odprężniku, bo zupełnie nie wiem jak się nim posługiwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 przed nacisnieciem rozrusznika wciskasz odpreznik i dopiero wtedy naciskasz rozrusznik i jak wal zrobi jeden obrot na wcisnietym odprezniku to puszczasz go i odpalaszja sam mialem to w dupie i nie korzystalem z niego hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wj22oppl Opublikowano 3 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Dzieki, znowu coś wiem! Podpowiedz coś jeszcze na temat rozrusznika (bo wspomniałeś żebym uważał), i jak uzywać ssanie ( w kontekście odprężnika). Dzieki. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 rozrusznika nie oszczedzalem i wytrzymal a co do ssania to mialem zepsute wiec musisz tylko dbac o czysty gaznik i dobra swiecei nie powinno byc problemu przynajmniej w moim wypadku tak bylo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi