cenderr Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 No dzisiaj tak ale jeszcze kilka lat temu prawie seryjne bike'i na ćwiarę latały i można było się sprawdzić :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 to fakt, teraz to już typowo poprzerabiane na tą "dyscypline" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 dokładnie... ostatnio widziałem wywiad z mistrzem polski na 1\4 mili Hayabusa jaką smiga to piekło po prostu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Ciekawe kiedy w polskich wyścigach na 1/4mili pojawią się typowe dragstery:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszek34 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Nie będzie typowych dragsterów, bo juz nie ma organizowanych Mistrzostw Polski! A ponadto mój brat jest vi-ce Mistrzem Polski i zrobił ten wynik na serii. Skoro mówicie,że to takie proste to czemu jeden jedzie szybciej od drugiego na takim samym motocyklu?Czemu ktoś ma przerobiony motocykl na draga, a ja go seria wyprzedzam? Wszystko jest proste dopóki sie samemu nie sprawdzi i zobaczy. Cytuj LTD34 SUSPENSION WORKSHOP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Nie będzie typowych dragsterów, bo juz nie ma organizowanych Mistrzostw Polski! A ponadto mój brat jest vi-ce Mistrzem Polski i zrobił ten wynik na serii. Skoro mówicie,że to takie proste to czemu jeden jedzie szybciej od drugiego na takim samym motocyklu?Czemu ktoś ma przerobiony motocykl na draga, a ja go seria wyprzedzam? Wszystko jest proste dopóki sie samemu nie sprawdzi i zobaczy.Racja. A do prawdziwych dragów nie ma w Polsce takiej nawierzchni. Jak się ogląda(oglądało) wyścigi na 1/4 mili, to widać było że od startu do mety koła buksowały. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 wiem ze w 2006 koles na hayabusie został mistrzem Polski :biggrin: czytalem o tym gdzies ta mszyna do dzisiaj mi sie sni , taki tuning jaki on miał to po prostu bleid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi