boszat Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Dzisiaj dostałem przesyłke kalendarz jest super.Polecam wszystkim. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coyot. Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 A to siakies tam moje zdjecia z dziewczynami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomek187 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ile Ci jeszcze zostało tych kalendarzy bo zastanawiam się nad kupnem. Wygląda fajnie. PS. Przydało by się więcej kalendarzy o tematyce motocyklowej.:) POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coyot. Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Jeszcze mam.Jakby co pisz na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ja jestem juz szczesliwym posiadaczem kalendarza.Naprawde fajny tylko troche drogi jesli doliczyc koszty transportu.ALE NAPRADE GORACO POLECAM KALENDARZ JEST SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 A to siakies tam moje zdjecia z dziewczynami...coyot ale mega wypasiki te fotki nie chodzi mi o to że są tam dziewczyny mam namyśli jakość samych fotek naprawde respekt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coyot. Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 coyot ale mega wypasiki te fotkinie chodzi mi o to że są tam dziewczyny mam namyśli jakość samych fotek naprawde respekt W tym sezonie bedzie wiecej.... :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 dla mnie bomba:):):)hehpzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Pierwszy Polski Stunt-Kalendarz'06 od soboty już do nabycia na terenie Lublina w salonie Hondy przy ul.Energetykow 45 ul.Kalendarz ma wymiary 26x40cm. Na zdjeciach czołówka polskiego freestylu,miedzy innymi Kamikaze Squad Lublin i Team Tczew. Dla osób z poza Lublina zamówienia można składać pod adresem mailowym [email protected] Cena 15zł+ewentualne koszty wysyłki http://www.motocykle.lublin.pl/pliki/image...ges/okladka.jpghttp://img439.imageshack.us/img439/9625/88ad.jpgTEAM TCZEW cos mi to mowi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi