Andon13 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Jezeli na fotkech są chłopaki z Tczewa to myśle ze w Trójmieście powinny tez być. Jezeli ktos z Trójmiasta ma dojscie do kalendarzy prosze pisać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coyot. Opublikowano 30 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 już sobie zamówiłempo świętach wysyłkajak dostanę to opiszę wrażenia Mr. Green Wczoraj wyslalem duza porcje.Prosze sie dzis spodziewac,najpozniej jutro..(jesli poczta funguje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypior Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 ja mam!!! :mrgreen: świetny! warto kase wydać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coyot. Opublikowano 31 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Byle czego bym nie robil.....Tam sa moje najlepsze zdjecia z calego sezonu..Kilka miesiecy ciezkiej i niebezpiecznej pracy.. :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Tam sa moje najlepsze zdjecia z calego sezonuzdjęcia są naprawde superbardziej będzie mi służyć jako super ozdoba niż jako kalendarzjednak mimo wszystko muszę obok powiesić drugi z imionami i do zapisków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Dokładnie tak jak mówi Marco - po prostu rozbrajający wygląd! Genialne - warto wydać kase :( Właśnie mi doręczył gość przesyłke - gorące sęk ju dla Coyota - świetna robota :P Jak możesz to zrób taki sam z fotami enduro ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Coyot a mozesz na allegro jakas aukcje wystawic?Podejrzewam ze sporo osob by sie zglosilo, bo kalendarz naprawde wyglada super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coyot. Opublikowano 4 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Dokładnie tak jak mówi Marco - po prostu rozbrajający wygląd! Genialne - warto wydać kase Smile Właśnie mi doręczył gość przesyłke - gorące sęk ju dla Coyota - świetna robota Smile Jak możesz to zrób taki sam z fotami enduro Very Happy Smile Ciesze sie ze sie podoba i ze ktos docenia moja prace:)) Kalendarz z enduro juz jest w planie.... Poza tym jest takze pomysl na dziewczyny z motocyklami> :lol: :lol: Moze sie za to wezme w tym sezonie:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawon Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Witam dzisiaj odebrałem przesyłke :notworthy: kalendarz całkiem spoko ;) Polecam wszystkim ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angie Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Poza tym jest takze pomysl na dziewczyny z motocyklami> Moze sie za to wezme w tym sezonie:))w razie czego mogę podesłać jakies foty na moim moto :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coyot. Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 w razie czego mogę podesłać jakies foty na moim moto Laughing Laughing Laughing Oczywiscie,chetnie zobacze....Ale jesli sie nadajesz bede musial sam Ci zrobic zdjecia :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angie Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Oczywiscie' date='chetnie zobacze....Ale jesli sie nadajesz bede musial sam Ci zrobic zdjecia [/quote']a jakie sa kryteria "nadawania" się ? :mrgreen: foty w ciuchach mam nadzieję :notworthy: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coyot. Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Oczywiscie,nie musza byc wcale jakies rozbierane.... Musisz miec poprostu w sobie to cos i tyle.. :lol: Musze Cie zobczyc i wtedy Ci odpowiem... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Oczywiscie' date='nie musza byc wcale jakies rozbierane....[/quote'] Nie, nie, nie :twisted: Wręcz przeciwnie :twisted: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angie Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 :roll: ;) oki - w takim razie poszukam na kompie jakieś zdjatka i jak będzie coś ciekawego to przeslę:notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi