DiboS60 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Mam taki dylemat w hondzie mtx otoz mam tylko 1 bieg i nic wiecej ;/ wczesniej mialem jakies jeszcze :D Rozebralem silnik i co widze na pul ksiezycu tam gdzie ten popychacz sa takie bolce o ktore on zaczepia moze ktos wie o co chodzi...Są tam dziury na 5 bolcow o ktore ten popychacz zaczepia i przesuwa a skrzynia zalancza biegi i treraz tak 8) po 1 mam 4 bolce a jedno jest wolne??po 2 2 bolce sa wyzej a 2 nizej i o te co są nizej ta wajha nie moze zlapac??Tak gdy wyciągam bolczyki sa takiej samej dlugosci ale dziury śa ruznej glebokosci :D cZy tam powinny pod spodem byc jakies kuleczki i bolce powinnt byc na rownej wysokosci zeby wajha zaczepiala o wszystkie??czy brak jednego to tak ma byc czy mająbć wszystkie??|Wiem troche to zagmatfane postaram sie jutro dodać zdjecia ale moze mimo to ktoś wie o co chodzi :| :| :| POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi