O-L-O Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Twórcy NC nie stawiają tylko i wyłącznie na tricki i popisy, ale chcą pokazać również jak wygląda życie i codzienne zajęcia Travisa a także jakie chore pomysły ma tamtejsza młodzież <strzelanie w siebie petardami :lol: > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 mi też 9 nie przypadła ...5 (piątka) chłopaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Mi z całej serii Crusty podobała się najbardziej 8 część :notworthy: Oglądałem z 30 razy. Teraz ściągam 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 NC 3 jest niezly ,ale nie wiem czy lepszy od NC 2. Ciekawi mnie czy ten koles pod koniec filmu zginal na motorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi