Dyfuzor Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Jakiej gestosci powinien byc olej w skrzyni biegow w simsonie ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundy Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Weź pod uwage oryginalny.Możesz iść do sklepu podac nazwę, symbol oryginalnego i powinni dobrać olej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatter Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Ja nalałem do 150tki mobil1 0W40, jest to samochodowy silnikowy, i wszystko jest na nim ok. Niektórzy mi mowili, ze sprzęgło bedzie nieprawidlowo dzialalo, ale to nieprawda, wszystko jest ok i nawet silnik jak rozebralem to w porownaniu do innych olejow byl czysciutki. cena to ok 35zl litr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundy Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Już była o tym mowa.Olej silnikowy może w różny sposób wpływać na sprzęgło.Podczas kupna trzeba uwzględnić ten aspekt :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyfuzor Opublikowano 13 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 nie no bo mamusia mi kupila na mikolajki olej do skrzynek Elf za 43 zl i szkoda byloby go nie uzyc. Tylko zapomnialem jaka ma gestosc bo zostawilem w garazu daleko. Ps.Kocham swoja mamusie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Czlowieku po co zakladasz 2 takie same tematy co :?: :?: :| :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi