rozek Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 125 to nie 600 czy 1000 zeby co 2 sezony wypuszczac nowe modele.Nie ma takiego wyscigu zbrojen, bo w wyscigach i tak nie biora udzialu, wiec nie ma wielu istotnych zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snovy Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Hm.... chyba sie mylisz jest klasa 125 w mś :D Nie zmieniaja duzo dlatego że Polacy nie wydadza na 125 21 tys kupia 10 letni litr za 10 :D TAkie jest moje zdanie... i taka sytuacja nie jest tylko w Polsce ale u nas jest najgorsza :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 i taka sytuacja nie jest tylko w Polsce ale u nas jest najgorsza :/Czemu najgorsza?Ważne żeby byl popyt na rynku motocyklowym...bo ceny bylyby chore!Albo taniocha albo mega drożyzna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Hm.... chyba sie mylisz jest klasa 125 w mś co rozumiesz przez mistrzostwa świata ?? gp ?? chyba nie myslisz ze tamte maszyny maja cos wspolnego z tymi seryjnymi (oprocz pojemnosci :mrgreen: ) A zeby bylo juz w 100% jasne, to w klasie 125 nie ma raczej wyscigow typu stock. Jesli juz sa to albo firmowe, albo typowe wyscigowki. A w klasach wiekszy sa puchary gdzie mozliwe modyfikacje sa bardzo ograniczone, wiec waze jest zeby motocykl prosto z fabryki byl jak najbardziej "sporotwy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Oho...zaraz klótnia.Rożek,policz do 10 :D Ustąp :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snovy Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Mieliśmy rozmawiac o nowej Rsce a wyszla rozmowa o wyscigach popycie na rynku itd.. Ale co do wyscigow wogole sie tym nie interesuje nie raz odpale eurosport i obejrze wiec sie nie wypowiadam,widziałem tylko klase 125 to napisalem :D Siwy zgadzam sie z toba ze powinien byc popyt bo ceny bylyby niesamowite, ale w Polsce to juz przesada... wystarczy spojrzec na sprzedaż nowych aut i motorków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b_rak Opublikowano 17 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Widzę spore ożywienie w temacie :D Wracając do RSki zauważyłem, że wydech jest z lewej strony. Poprzednia miała z prawej, a więc ciekawe, czy wydechy akcesoryjne będą pasowały. Zapewne będzie trzeba "kombinować" z kolankiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Przeciez juz dawno mialy z lewej :roll: Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Widzę spore ożywienie w temacie :D Wracając do RSki zauważyłem' date=' że wydech jest z lewej strony. Poprzednia miała z prawej, a więc ciekawe, czy wydechy akcesoryjne będą pasowały. Zapewne będzie trzeba "kombinować" z kolankiem.....[/quote'] czy ja o czymś nie wiem? która 'poprzednia' miała z prawej? nsr, tzr, cbr mają po prawej... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Koledze musialo sie chyba z RS 50 pomylic :? Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Koledze musialo sie chyba z RS 50 pomylic :?Chyba napewno :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snovy Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Od niepamietnych czasów Rska 125 ma z lewej :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Koledze musialo sie chyba z RS 50 pomylic :?Chyba napewno :D hehe mozliwa tez jest pomylka kierunkow :lol: Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Albo zobaczyl lustrzane zdjecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b_rak Opublikowano 19 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Upsss mój błąd :-x :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi