Gość Wagner Opublikowano 31 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2003 Właśnie niedawno kupiłem sobie tego sprzęta, rocznik 1995. Niewiele jednak jest o nim do przeczytania w necie (albo nie mogę nic znaleźć). Jezeli macie cokolwiek do powiedzenia n/t tego sprzęta - uwagi, refleksje - napiszcie!!! Może jakieś linki do stron z opisem CB 1000F?. Potrzebuję również instrukcji!!! Dzięki, narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2003 śledze losy pewnego Big Ona i jeśli to ty kupiłeś żółto-srebrnego od kolesia z Siedlc to wiedz że to ja byłem poprzednim właścicielem i dobrze znam jego wcześniejsze losy, jeśli masz jakieś konkretne pytania to wal śmiało na GG, wyślij mi zdjęcie to ci potwierdze czy znam tą sztukęod podszewki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2003 8) Bardzo dobry wybór, lec szkoda, że nie zainteresowałeś się moim sprzętem, bo miałbyś wszystkie niezbędne dane (patrz komis MOTOMANIA) + wyposażenie dodatkowe jakiego nikt dotąd nie oferował do tego motocykla. Rocznik 1995 tam podany to błąd. Prawdziwe dane to 1998 - ostatnia wersja, wykonana na tzw. niszę rynkową (Szwajcaria, Austria). Rejestracja 1999 r.Posiadam oryginalna instrukcję obsługi, kartę przeglądów i inne dane serwisowe.Napisz do mnie co chcesz wiedzieć, a rozpracuję Twój temat. Przejechałem CB-echą ponad 22 tys. km, w różnych warunkach i sądzę, że wiem wiele o tym sprzęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEKO Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 (edytowane) Napisz do mnie co chcesz wiedzieć, a rozpracuję Twój temat. Przejechałem CB-echą ponad 22 tys. km, w różnych warunkach i sądzę, że wiem wiele o tym sprzęcie.WitamWiem że temat trochę nieświeży ale...Przymierzam się do zakupu cb1000. Unfortunately, po polsku niewiele jest na jej temat. Czy możesz coś napisać mi o wadach, zaletach? Co się psuje? Jak z częściami? Na co zwrócić uwagę przy zakupie. Może jakeś materiały na jej temat (serwisówka itp)? Będę bardzo zobowiązany.Pozdrawiam[email protected]Sorrry, miało być na priva. :) Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez GEKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 (edytowane) Spoko GEKO ale myślę, że po trzech latach raczej temat jest już nieaktualny :) Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez ABG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi