Skocz do zawartości

Honda CB 1000 - proszę o info

Gość Wagner
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie niedawno kupiłem sobie tego sprzęta, rocznik 1995. Niewiele jednak jest o nim do przeczytania w necie (albo nie mogę nic znaleźć). Jezeli macie cokolwiek do powiedzenia n/t tego sprzęta - uwagi, refleksje - napiszcie!!! Może jakieś linki do stron z opisem CB 1000F?. Potrzebuję również instrukcji!!! Dzięki, narazie.

Gość Anonymous

śledze losy pewnego Big Ona i jeśli to ty kupiłeś żółto-srebrnego od kolesia z Siedlc to wiedz że to ja byłem poprzednim właścicielem i dobrze znam jego wcześniejsze losy, jeśli masz jakieś konkretne pytania to wal śmiało na GG, wyślij mi zdjęcie to ci potwierdze czy znam tą sztukęod podszewki :)

Gość Anonymous

8) Bardzo dobry wybór, lec szkoda, że nie zainteresowałeś się moim sprzętem, bo miałbyś wszystkie niezbędne dane (patrz komis MOTOMANIA) + wyposażenie dodatkowe jakiego nikt dotąd nie oferował do tego motocykla. Rocznik 1995 tam podany to błąd. Prawdziwe dane to 1998 - ostatnia wersja, wykonana na tzw. niszę rynkową (Szwajcaria, Austria). Rejestracja 1999 r.Posiadam oryginalna instrukcję obsługi, kartę przeglądów i inne dane serwisowe.

Napisz do mnie co chcesz wiedzieć, a rozpracuję Twój temat. Przejechałem CB-echą ponad 22 tys. km, w różnych warunkach i sądzę, że wiem wiele o tym sprzęcie.

• 3 lata później...

Napisz do mnie co chcesz wiedzieć, a rozpracuję Twój temat. Przejechałem CB-echą ponad 22 tys. km, w różnych warunkach i sądzę, że wiem wiele o tym sprzęcie.

Witam

Wiem że temat trochę nieświeży ale...

Przymierzam się do zakupu cb1000. Unfortunately, po polsku niewiele jest na jej temat. Czy możesz coś napisać mi o wadach, zaletach? Co się psuje? Jak z częściami? Na co zwrócić uwagę przy zakupie. Może jakeś materiały na jej temat (serwisówka itp)? Będę bardzo zobowiązany.

Pozdrawiam

[email protected]

Sorrry, miało być na priva. :)

Edytowane przez GEKO