ukasz Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Teraz ofert coś mało, moja młodsza siostra chce kupić moto (gpz 500) i przeglądając allegro widzę, że w sezonie dużo więcej tego było, a ceny też jakby się nic nie zmieniły... jest za to pełno śmiesznych ofert w stylu "przerobiłem na streetfightera", "do drobnych regulacji" itp. No i oczywiście ciężko cokolwiek obadać dokładniej, nie wiem czy wziąłbym na siebie odpowiedzialność przeprowadzenia jazdy testowej w takich warunkach jakie dzisiaj za oknem u mnie panują... śmigam sobie codziennie samochodem i poślizgi bardzo ładnie mi wychodzą, ale jednośladem raczej bym tej sztuki nie powtórzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabar Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Najlepiej kupuj teraz ceny naprawde smieszne za 4,5 tys mozna kupic Suzuki GSXF600 lub GSXF750, za 6500 tys mozne miec juz GSXR750 po nowym roku ceny pojda w gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi