klosik Opublikowano 13 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 słuchajcie ludzie a co możecie powiedzoieć na temat gaźnika Bing 17mm?? Czekam o jakiś opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Gaznik bing 17 jest fabrycznie stosowany w simsonach 70ccm. A co do simkow 50 to silnik pali tyle samo na tym gazniku ma lepszy dol i dynamike.. I wrecz idealnie trzyma obroty.. ale ma jedna wade.. jesli sie go rozbierze.. to juz nie bedzie pracowal tak samo.. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosik Opublikowano 14 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 dzięki za informacje. Ja naszczęście mam nowy gaźnik i nie będe przy nim nic robił :D . A jaką może mieć moc na cylindrze 60cc z tym gaźnikiem bo tak mam zrobione? Pozdrawiam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Cylinder 60ccm wcale nie chodzi lepiej od fabrycznej 50 :lol: No chyba ze jest przerobiony tak jak to ma Dibo. Jak sam juz wspomnialem gaznik byl stosowany w silniku 70ccm wiec gaznik ten i tak bedzie w nadmiarze.. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosik Opublikowano 15 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 dzięki wszystkim za rady itd. Pozdro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi