andziafront Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 ale juz zlamal raczke od hamulca przedniego ;) dobry jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Ja smigam:) Na dworze mam +4, sniegu zero...Stopnial przed wczoraj(wtedy to masakra byla, gołoleć jak cholera) Nie jezdze tylko jak ślisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 ostanio jeździłem 4 godz po wawie miom nowym simsonkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 ja zakończyłem już sezon 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol-Derbi Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Ja zrobiłem w 2gi dzien świąt 80km po kampinosie i było super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędker Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 A ja dzisiaj zarejstrowałem moto i sobie troche pojezdzilem. Ale jest juz dosyc zimno jeszcze zaczął padać śnieg, więc kończe sezon :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidor Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 ale wypas :twisted: ja w Boze Narodzenie dosiadłem moją Yamasze :mrgreen: Ale fajnie było(tylo zimmmmmmmno)I koncze juz sezon bo snieg bedzie padał.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi