PGR Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Ja sie piszos na to ostatnios :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 no to przedbiegi balatoan a potem wyjzad wlasciwy "Bulgarki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Powitać,w tak zacnym składzie to i ja chętnie się zapiszę. Jeśli będzie termin już ustalony dajcie znać z dwutygodniowym wyprzedzeniem. Urlop muszę wypisać. jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 adu(pa)? No, tak...... I wszystko jasne! :) Określonko przepiękne! Aż mi łezka poleciała :mrgreen: :twisted: Kaka, niech ja Cię tylko dorwę! Będziesz wtedy mówił cienkim głosikiem buhahahahahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 15 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 [ Dopisane: 16-01-2006, 00:07 ]adu(pa)? No' date=' tak...... I wszystko jasne! :) Określonko przepiękne! Aż mi łezka poleciała :mrgreen: :twisted: Kaka, niech ja Cię tylko dorwę! Będziesz wtedy mówił cienkim głosikiem buhahahahahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote'] GROZISZ CZY OBIECUJESZ??? Czekam tylko na konfrontacje :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Obiecuję :) Na dywaniku! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 To juz wiemy z kim Adu jedzie :mrgreen: (jesli nie zdazy zrobic prawka of kors) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 To juz wiemy z kim Adu jedzie Ja to myślę, że może jakieś losowanko przeprowadzę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Trójke panie wybierz trójke- V :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Trójke panie wybierz trójke- V Trójkę powiadasz........ Eeeeee, może jednak zagram na chybił trafił :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Pablo;Marlew kiedy nas odwiedzacie :twisted: Studentki czekaja :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Pablo;Marlew kiedy nas odwiedzacie :twisted: Studentki czekaja :mrgreen: Ja tam jutro jadę przez Wrocek więc mogę pomachać... czymś ;) A pisząc studentki masz na myśli dawanie korepetycji ?? czy coś innego?? : :lol: ...to trzeba sprecyzować bo nie wiem czy mam się jakoś szczególnie przygotować... :buttrock: 8) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Studentka znaczy 0,7 Litra ;) (To taki wrocławski slung) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Studentka znaczy 0' date='7 Litra ;) (To taki wrocławski slung) :mrgreen:[/quote'] :oops: :oops: :oops: a ja od razu jakieś kosmate myśli.... trudno się mówi... te 0,7 też mogą być :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Studentka znaczy 0,7 Litra :) (To taki wrocławski slung) :mrgreen: :oops: :oops: :oops: a ja od razu jakieś kosmate myśli.... trudno się mówi... te 0,7 też mogą być :P Mi chodzi o to i o to bo jedno drugiego nie wyklucza , tylko 0,7 lepsza bo przynajmniej zawsze wiadomo o co chodzi a u studentek nigdy a szczegolnie jak wejda i nie chca wyjsc :twisted: :) To i to nadaje sie do dobrej jazdy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi