PGR Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Pomysl zrodził sie 27 listopada 2005 i od tametj pory uzbierał wielu (chyba nawet ok 20 maszyn) zwolenników. Założymy osobny temat na ten wyjazd, więc dopisujcie się chłopaki i dziewczęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 PGR - ale sprecyzuj dokładnie cel wyjazdu -bo ja juz sie gubie -jedni pisza Tokaj inni Balaton :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 PGR - ale sprecyzuj dokładnie cel wyjazdu -bo ja juz sie gubie -jedni pisza Tokaj inni Balaton :buttrock: Napisał wczesniej ze Węgry to małe są :D:):D z Balatonu do Tokaju ze2-3 godziny na biku bedzie.... jaki problem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Pablo nie musismy siedziec w jednym miejscu i non-stop chlać. Jak już jechać gdzieś na moto to skorzystac z tego faktu i zawitać tu i tu... i tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Marlew wiesz ze moja orientacja w terenie jest kiepska i bez przewodnika wycieczki nie dam sobie rady :buttrock: A ta kwogole to ja mam znacznie dale jniz wy - i jak juz dojade d otokaju to w pierwszy dzien nikt mnie od winka nie oderwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Marlew wiesz ze moja orientacja w terenie jest kiepska i bez przewodnika wycieczki nie dam sobie rady :buttrock: A ta kwogole to ja mam znacznie dale jniz wy - i jak juz dojade d otokaju to w pierwszy dzien nikt mnie od winka nie oderwie taaaa - nikt Cie nie oderwie od tej co winko będzie nalewała.... :D a BTW to ok 350 km z tego 250 autostrada... i pamiętajcie że od 1 maja są twarte podgrzewane baseny w Hajduszoboszlo.... a w Balatonie woda zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 I dlatego Marek musisz zostac kierownikiem wycieczki z Tobie nie zginiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 12 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 No musimy zadecydowac bo jak w maju jedziemy na wegry na 5 dni troszku to malo ja tyle bym sobie zarezerwowal na chlaneczko i ruchaneczko a gdzie jazda :buttrock: Wy jak z tym baltonem moze czesc cyklistow zabierzemy w sezonie z tej 20 :twisted: i na 2 tygednie "ISTNY RAJ" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Kaka Ty i ruchanie.... :mrgreen: Ciśniesz takie kity chłopakom bo CIę jeszcze nie znają... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 13 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 PGR Nigdy cie nie zruchalem bo tego nie chcialem :lol: [ Dopisane: 13-01-2006, 02:42 ]Kaka Ty i ruchanie.... Mr. Green Ciśniesz takie kity chłopakom bo CIę jeszcze nie znają... Laughing Pgr to nie post o mnie ale faktycznie nie rucham tylko rżne i nie tylko glupa :D A jak bardzo chcesz pogadac o czyms innym i poprawic sobie przebieg to odsylam : http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=35903 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Tam już jestem spalony 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Niech już tylko będzie na wiosenkę moto, to śmigam z Wami! Tylko yyyyyy........ nie wiem czy będziecie preferować damskie towarzystwo, bo jak na razie, to widzę, że same chłopy się namawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 dopisac do listy ......... jadziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Jak obrabuje bank i po skonczeniu moto zostanie mi jeszcze troche drobnych na chleb to tez się biorę z Wami :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 13 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 No to wczesniej trza na chalnie 0.Gregu1.kaka(mojaja)2.Mario(cocojambo)3.Pablo2x 'ZGADZA SIE???'4.Maniek5.Marlew6.Miklas 99%7.adu(pa)? ;-)8.PGR(os) jak go za kratek wyciagniemy bo jak widac na zaloczonym obrazku jeszcze nic nie obrabowal a juz go za ryjek wsadzili :lol:Ale pegros wyciagnietos cie z tamtos na bulgarios tam cietos nie wsadzitos za kratos tylko w burdelos w naszos pokojos na plazos :twisted: :D9. kto nastepny???? MARlew szacun zostales kierownikiem wycieczki ! i wspolczuje bo nie wiesz z kim zostalo ci podrózowac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi