Skocz do zawartości

JEDZIEMY : KRYM v CHORWACJA v NORWEGIA = BUŁGARIA!!!

kakanogaja
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

PGR - ale sprecyzuj dokładnie cel wyjazdu -bo ja juz sie gubie -jedni pisza Tokaj inni Balaton :buttrock:

Napisał wczesniej ze Węgry to małe są :D:):D z Balatonu do Tokaju ze2-3 godziny na biku bedzie.... jaki problem :buttrock:

Marlew wiesz ze moja orientacja w terenie jest kiepska i bez przewodnika wycieczki nie dam sobie rady :buttrock:

A ta kwogole to ja mam znacznie dale jniz wy - i jak juz dojade d otokaju to w pierwszy dzien nikt mnie od winka nie oderwie

taaaa - nikt Cie nie oderwie od tej co winko będzie nalewała.... :D

a BTW to ok 350 km z tego 250 autostrada... i pamiętajcie że od 1 maja są twarte podgrzewane baseny w Hajduszoboszlo.... a w Balatonie woda zimna

No musimy zadecydowac bo jak w maju jedziemy na wegry na 5 dni troszku to malo ja tyle bym sobie zarezerwowal na chlaneczko i ruchaneczko a gdzie jazda :buttrock:

Wy jak z tym baltonem moze czesc cyklistow zabierzemy w sezonie z tej 20 :twisted: i na 2 tygednie "ISTNY RAJ" :lol:

PGR Nigdy cie nie zruchalem bo tego nie chcialem :lol:

[ Dopisane: 13-01-2006, 02:42 ]

Kaka Ty i ruchanie.... Mr. Green Ciśniesz takie kity chłopakom bo CIę jeszcze nie znają... Laughing

Pgr to nie post o mnie ale faktycznie nie rucham tylko rżne i nie tylko glupa :D

A jak bardzo chcesz pogadac o czyms innym i poprawic sobie przebieg to odsylam : http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=35903 ;)

No to wczesniej trza na chalnie

0.Gregu

1.kaka(mojaja)

2.Mario(cocojambo)

3.Pablo2x 'ZGADZA SIE???'

4.Maniek

5.Marlew

6.Miklas 99%

7.adu(pa)? ;-)

8.PGR(os) jak go za kratek wyciagniemy bo jak widac na zaloczonym obrazku jeszcze nic nie obrabowal a juz go za ryjek wsadzili :lol:

Ale pegros wyciagnietos cie z tamtos na bulgarios tam cietos nie wsadzitos za kratos tylko w burdelos w naszos pokojos na plazos :twisted: :D

9. kto nastepny????

MARlew szacun zostales kierownikiem wycieczki ! i wspolczuje bo nie wiesz z kim zostalo ci podrózowac ;)