TIJO Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Film bardzo fajny ;) Szczegolnie skakanie przez row ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Rów nie był przyjemny :? Z powodu, iż po obu stronach banda była tak samo wysoka. Gdyby była niższa, bądź jechałbym szybciej(łatwo powiedzieć...) to może bym przeskoczył cały, a tak to strasznie wyrzucało do przodu jak tył dotykał ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 chociaz nie mam nic wspólnego z enduro....FILMIK ZEJEFAJNY>>>POZDRO!!<<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar-o Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 jow trailer jest swietny czekam na premiere ;) ;) . pozdro :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acid Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 enduroboj witam! ja jestem dobrym znajomym ola (twojego brata) razem z nim ja i miszcz i rozek bartek na mazury pod litewska granice ganialismy i takie tam ;) olo jeszcze honda xr 500 o ile mnie pamiec nie myli. ja jezdzilem GPX 600R granatowy na oczojebnych seledynowych felach 8) obecnie bez moto (w posiadaniu weterana BMW R4 z '34 w 80% odrestalrowany)ale na przyszly sezon planuje firblade.. ale czas pokaze.. dobrze ze bakcyla bo bracie przejales.. hehe.. oby tak dalej.. jeszcze raz pozdro i do zobaczenia na trasie! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 i rozek nie pamietam, no coz starosc nie radosc :mrgreen: :mrgreen: a tak na powaznie, to u mnie w miescie nikt na enduro nie wymiata, a chetnie bym poogladal, tym bardziej ze daleko nie mamy do siebie :)to moze jakies spotkanko w sezonie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acid Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Rożek z małkini smigal dnieprem z koszem :) take sklerozy nie maszjezeli chodzi o spotanie w sezonie to czemu nie, mozna pogadac i posmiac sie i troche powymiatac :twisted: ale ja jeszcze nie mam na czym :cry: ale jak dorwe Bladego to uuuuuuuuuuha!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 22 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 enduroboj witam! ja jestem dobrym znajomym ola (twojego brata) razem z nim ja i miszcz i rozek bartek na mazury pod litewska granice ganialismy i takie tam Smile olo jeszcze honda xr 500 o ile mnie pamiec nie myli. Mój brat ma na imie Karol :) A wcześniej miał Honde XL600RM. Teraz ma czarno-srebrnego fajera ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 GPX 600R granatowy na oczojebnych seledynowych felach Coś takiego pamiętam' date=' to było bardzo głośne ;) Rożek z małkini smigal dnieprem z koszem Tego też znam :) bartek Czy może mowa o Bartku Witkowskim? Qrcze jaki ten świat mały :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acid Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 ENDUROBOJwiem ze twoj brat ma na imie Karol.. z ta honda nie bylem pewien modelu ale tez na niej jezdzilem na malkinskich legach :) O-L-Omowa o bartku witkowskim - tak swiat est maly! a moj GPX byl zajebiscie glosny bo mialem w nim racingowego LASERA razem z kolektorami ze wszystkimi bebechamiprosto z toru heheh policjanty malo nie osiwieli ze zlosci hehe POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Fajny filmik,oby więcej takich "Nie zawsze było tak kolorowo" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 "Nie zawsze było tak kolorowo" Tak nam życzysz na święta :?: Enduroboj mało życia przeze mnie nie stracił, a ty chcesz więcej takich akcji :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Nie!Nie oto mi chodzilo ale o to że niekarzdy ma po glebie taki lachen jak wy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 A kiedy ciąg dalszy przygód teamu ECM :lol: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Sezon narazie się skończył, nie z powodu śniegu, ale Enduroboj szuka nowej maszyny, a ja wymieniam już drugą dętke. Następny film chcemy zrobić lepszy, czyli potrzebujemy sporo czasu na nakręcenie materiałów, na montaż... Prosimy o cierpliwość, a wynagrodzimy to wam :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi