_HuDEckI_ Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Witam ponownieZobaczcie sami:http://www.crazyrussian.com/02/entry_1625.php#body pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Ładnie zrobiony, podoba mi się :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawon Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 8O ładnie odrobiona, to dopiero haya.To malowanie 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Fajne malowanie. Ciekawe podnóżki dla pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Widać że ktoś włożył dużo kasy i czasu w doprowadzenie do takiego stanu. Mi się bardzo podoba, sama Haya mi się podoba a co dopiero w takim wykonaniu, miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stesiu Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 super motorek,ktos sie musial niezle napracowac ale warto bylo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Ktoś się musiał napracować, osobiście nie pomalowałbym tak motocykla, ale jak ktoś jest fanem tego filmu to czemu nie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 ladna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 witam :P niesamowite to malowanie(choć nie moje klimaty)za to ta polerka 8O o rzesz ja cie pierdykam ;) :) :P no to jest to :lapagora: :puchar:POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 nic ujac, nic dodac ( no moze poza aktem wlasnosci na te moto) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi