Bacher Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Niesamowite, chlopaczek jest swietny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Dobry jest. Ciekawe czy na Ogarze by tak umiał? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUCIO Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 http://www.scigacz.pl/Relacja,ze,Streetfig...lawie,1283.html http://www.scigacz.pl/?portlet=download/re...r13_trening.avi http://www.scigacz.pl/?portlet=download/re...ter13_final.avi tu jest jak smiga na suzi rg 80 w Bielawie Pozdro Gucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 tych ewolucji jakie on wykonuje jak na swoj wiek to sie po prostu opisac nie da. jak to juz powiedzieli, panuje nad tym motocyklem jakby wazyl jakies 30kilo... szacuneczek..mam nadzieje ze kiedys naucze sie chociaz w polowie wykonywac to, co on teraz robi. swoja droga tez nie lubie jka ktos na maszyne zgania, ale niekazde moto nadaje sie do takich rzeczy. od niego faktycnzie duzo zalezy...;/ kasa, kasa i jeszcze rtaz kasa- to jets potrzebne. bo byle jakim moto takich rzeczy sie niestwety nie zrobi. poza tym motywacja...i w droge:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dt125r Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Dobry jest gościuuuu 8O 8O 8O 8O 8O Szacun dla niego :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 tych ewolucji jakie on wykonuje jak na swoj wiek to sie po prostu opisac nie da. jak to juz powiedzieli' date=' panuje nad tym motocyklem jakby wazyl jakies 30kilo... szacuneczek..mam nadzieje ze kiedys naucze sie chociaz w polowie wykonywac to, co on teraz robi. swoja droga tez nie lubie jka ktos na maszyne zgania, ale niekazde moto nadaje sie do takich rzeczy. od niego faktycnzie duzo zalezy...;/ kasa, kasa i jeszcze rtaz kasa- to jets potrzebne. bo byle jakim moto takich rzeczy sie niestwety nie zrobi. poza tym motywacja...i w droge:D[/quote'] ja ani nie chce tak umiec w polowie ja chce 1/10 tego co on umie :buttrock::) ale i tak cos czuje że nici z tego :/:/ ( ale może :crossy::) mażec zawsze mozna )::Ppzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudłatyKutno Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 nieźle śmiga może ktoś wie kiedy udziela lekcji?? :PP a może jakieś korepetycje :buttrock:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYKLOP Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 ladnie wymiata ale co z tego jak ja sie zastanwialem czy lac do baku 98 czy 95 bo kasy nie mam a ten kolo smiga cbra. dajcie spokoj, jak ogladam takie filmiki to mnie kur****ica bierze bo oni tamkasy maja i moga sobie na takie cos pozwolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 ladnie wymiata ale co z tego jak ja sie zastanwialem czy lac do baku 98 czy 95 bo kasy nie mam a ten kolo smiga cbra. dajcie spokoj, jak ogladam takie filmiki to mnie kur****ica bierze bo oni tamkasy maja i moga sobie na takie cos pozwolic Zamiast gratulowac to najlepiej ponarzekac i pozazdroscic.MA to jezdzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Ale WARIAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 ladnie wymiata ale co z tego jak ja sie zastanwialem czy lac do baku 98 czy 95 bo kasy nie mam a ten kolo smiga cbra. dajcie spokoj, jak ogladam takie filmiki to mnie kur****ica bierze bo oni tamkasy maja i moga sobie na takie cos pozwolic Zamiast gratulowac to najlepiej ponarzekac i pozazdroscic.MA to jezdzi... respektu to już tu było, teraz czas na narzekanie, w końcu to POLSKIE FORUM :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi