bohen Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 SiemaWpadłem na dziwny pomysł. Chce założyć na tylne koło do WSK łańcuch (coś podobnego jak łańcuch samochodowy zakładany na koło na zime). Tyle tylko że to będzie amatorska robota. Chce to zrobić dlatego że mam łyse opony i po lesie to strach jeździć, żadnej przyczepnośći (a błota są teraz konkretne), a nie moge nigdzie znaleść odpowiedniej kostki. Pozatym ciekawi mnie jaki będzie tego efekt.Najwyżej mi szprychy pourywa jak coś nie wypali. Miał może ktoś z czymś takim do czynienia? Może ktoś już to stosował? Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudzieek Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Wez stara opone i ja przerob temat walkowany juz pare razy. poszukaj w archiwum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Do wski spokojnie znajdziesz 18 kostke.Jakbys miał 19 do bym Ci dał 2 opony crossowe Mitasa i Michelina :lol: i wtedy śruby bys powkręcał i by ok było.A takie jakieś łańcuchy do czarno to widze,mam takie wyobrażenie że jak ruszysz to wszytsko się rozsypie :P ,a co tu do jazdy :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 witamtroche mnie tu nie było, ale mieliście racje. Na początku wszystko git, nawet dobrze ciągną ale po ok 20 min jazdy szlag trafił wszystko (pourywałem mocowania) i zrezygnowałem z tego pomysłupozdro [ Dopisane: 06-12-2005, 20:32 ]zbieram na jakąś kostke 18 Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 [ Dopisane: 06-12-2005' date= 20:32 ] zbieram na jakąś kostke 18Sprzedałem w miare dobrą EnduroMax'owi za 15zł, jeszcze spokojnie sie dalo polatac: BridgeStone motocross takze jak widzisz mozna niedrogo wyrwac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 BridgeStone motocross takze jak widzisz mozna niedrogo wyrwacAle maks nie tylko placil :mrgreen: uzywane opony czesto mozna tanio wyrwacpamietam kostke na przod w bardzo dobrym stanie za grosze kupilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Ale maks nie tylko placilJeszcze pomagał czyścić motocykl ;)Kostkę możesz tanio wyrwać. Do wsk-i w super stanie nie musi być bo wsk-a i tak kostek nie pourywa :D Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Wszyscy tak tanio i wszędzie wyrywają kostki to niech ktoś pomoże używke porządną bo ja szukam i nic :D ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Wszyscy tak tanio i wszędzie wyrywają kostki to niech ktoś pomoże używke porządną bo ja szukam i nic ja na bajzlu kupilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 poszukaj na allegro, używki w nawet całkiem dobrym stanie za 50zł widziąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
api Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 jak chcesz 18 to mam 2 opony metezelera i michelina jedna 110 a druga 120 szerokosci i jakies 2 lyse kapcie 130 chyba od mz-ki? :?: sprzedam kosteczki po 15 zlotych sA w dobrym stanie... a to sa kosteczki do enduro wiecie nie zeby... :) jak by ktos chcial to kontakt przez sms 663777519! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 kup sobie kolce i wkrec i bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 13 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Mój problem polega na tym, że nie moge znaleść uzywanej kostki o szerokości nie większej niż 100mm (koło 18 cali), bo szersza mi o łańcuch bedzie czepiać, jakby ktos miał to czekam na info Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi