zbyszekpa Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 potwierdzam , osatanio sprzedawca okazał się Polakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Dzięki wam wszystkm za odpowiedzi, mam nadzieje, że juz niedługo bede mogla wam pokazać mój przyszly zakup a jak narazie skupiam sie na liczeniu kasy i mojej przyszłej pracy na torze, no nie wspominajac już o temat szkoły (ocenki sie kłaniają, warsztaty, a w maju i czerwcu serwis w Hondzie hihih) pozdrowienia gorące z mroźnego Poznania Kasiulka Yoshi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 12 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Kuba B dzięki za informacje napewno skorzystam z tego, ale sądze, ze ciuchy będe kupować w Poznaniu, ale jeszcze dokładnie nie wiem... :roll: A teraz z innej beczki wnioskując, z opisu pod "krechą" ;) to miałeś do czynienia z Suzą GS 500 F. :mrgreen: jak to moto sie prowadzi i jakie są koszty eksploatacji tego moto? (muszę sie przygotować na to w koncu bądź co bądź bedzie to moje pierwsze moto) Pozdrowienia gorąceKasiula Yoshi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zobacz ofertę tego sklepiku. W miarę tani i szybko realizują.http://www.moto-akcesoria.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 e nie pal sie z kupnem kombizonu, jeszcze urosniesz a wydac kase w ubior i pozniej z niego wyrosnac( nigdy nie mow nigdy!) to raczej nie rosadne. kase trzymaj, przy da sie, o ile jej na cos nie przepuscisz:) tak jak wyzej pisali- wpiszez w google to co cie konkret. interesuje i sie wysunie lista. (ja jak szukalam dla siebie rzeczy to zdazylo mi sie chodzic po sex shopach, ubaw mialam rowny;) czego to ludzie nie wymysla... Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Witam.Odskocze troszkę od tematu ..ale jak wyglądają teraz ceny w Berlinie?Czy można liczyć na jakieś okazyjne ceny (do połowy lutego).Chciałbym wydać na ciuszka max 800 euro.Da rade sie w tym zmieścić (kombinezon 2-częsciowy,kask,rękawice,buty-na Suzke SV).Powiem szczerze,że akurat na akcesoriach sie nie znam i nie wiem co lepsze: jakiej marki kask etc. Pozdrawiam. P.S.Kask już wybrałem: Airoh SV55 -czyli 200 euro już odpadło.600 na reszte starczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 http://www.dainese.com/eng/articolo.asp?cat=&nome=YOYO_Lady_Prof._Leather_Suit&articolo=2513177uważam że to jest całkiem całkiem dla kobiety :lapagora: :D- ladny jest ale nie polecam niestety jednoczesciowego. Gdy bedziesz na 'bank' zdecydowana to pomoge w zakupie Suomy.Alpinestara (Stella-dla kobiet),Arlena Nessa,Moto GP ew. Dainese ale to juz nie z Poznania (no,trzeba jednak przymierzyc przed kupnem..., choc- sorry dla uzytkownikow- jakos sie juz 'przejadly').Mysle,ze w 'tej' cenie moglbym'wycyganic' i kombi z kangura dla Ciebie.Pisz jak bedziesz z kasa w 'rece' szukac okazji. Jesli docelowo marzysz o R6 to raczej mysl o skorzanym kombinezonie.Takie moje zdanie.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 14 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 http://www.dainese.com/eng/articolo.asp?cat=&nome=YOYO_Lady_Prof._Leather_Suit&articolo=2513177uważam że to jest całkiem całkiem dla kobiety :lapagora: :)- ladny jest ale nie polecam niestety jednoczesciowego. Gdy bedziesz na 'bank' zdecydowana to pomoge w zakupie Suomy.Alpinestara (Stella-dla kobiet)' date='Arlena Nessa,Moto GP ew. Dainese ale to juz nie z Poznania (no,trzeba jednak przymierzyc przed kupnem..., choc- sorry dla uzytkownikow- jakos sie juz 'przejadly').Mysle,ze w 'tej' cenie moglbym'wycyganic' i kombi z kangura dla Ciebie.Pisz jak bedziesz z kasa w 'rece' szukac okazji. Jesli docelowo marzysz o R6 to raczej mysl o skorzanym kombinezonie.Takie moje zdanie.Pzdr.[/quote']Właśnie ja chce kupić ciuchy ze skóry, bo to ma być na moje pierwsze moto (Suza GS500F :) ) i później na drugi R6 :mrgreen: pozdrowienia również. PS dzieki za ofertę ;) ale tak czy inaczej bedzie kupiony w tym roku, albo ewentualnie w styczniu bądź lutym 07r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi