M@N!X^ Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 Mam 14 lat chcialbym kupic motor ;] to ma byc motor jakis przcietny do pojedzenia po roznych gorkach i innych torach !! Nie mam kasy jak lodu wiec raczej nie stac mnie na noffke ;) a mam 14 lat czyli jak latwo sie domyslic zarabiam mnien niz 100 zl miesiecznie :cry: jakby ktos mogl mi poradzic jaki motor na dobry poczatek to wielkie THX !! POZDRO !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 Kurcze moglbys podac chociaz przedzial cenowy ? do 2000? do 3,4tys? Ile? Wtedy postaramy sie wybrac Ci cos odpowiedniego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@N!X^ Opublikowano 30 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 Heh niom gora do 3500 ;) :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@N!X^ Opublikowano 30 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 Jakbyście podali mi nazwe motoru ;] to normalnie zakurwi**** by bylo gdyby ktos mial jeszcze do tego FOTE ;) !! See ya ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 czescKUP SOBIE YAMAHE DT 50.TO BEDZIE NAJLEPSZY WYBOR JAK MASZ 14 LAT.DO 3500 SPOKOJNIE COS KUPISZ ZAPODAJE LINK DO OGLADNIECIA:http://www.yamaha-motor.fr/page.cfm?pageID=68431http://republika.pl/koziol88/POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@N!X^ Opublikowano 31 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2003 Serdeczne dzieki za odpowiedz !! Znacie moze jakis dobry komis moto w internecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 31 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2003 www.allegro.pl - aukcje internetowe, czasami mozna trafic cos fajnego po okazyjej ceniewww.gratka.pl - serwis ogloszeniowywww.enduro.pl - rowniez ogloszenia (polecam,nawet bogata oferta)A co do komisu to wejdz na www.motoindex.pl i masz spis komisow z Warszawy i okolic. Polecam Ci takze kupic kilka gazet z ogloszeniami np. ŚM ("Swiat Motocykli") i "Gielda Motocyklowa". Jak przypomne sobie jakies dobre adresy to wrzuce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@N!X^ Opublikowano 31 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2003 Dzieki za odpowiedzi !! , Suzuki RMX, Kawasaki KMX jakbyscie gdzies znalezli zdjecia to pleaseeee podajcie linka !! POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 31 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2003 Nie zapomnij o Hondzie CRM ;) A co do twjego podpisu to nie ty pierwszy i nie ostatni szukasz sponsora. Nawet gdyby Ci sie udalo jakiegos znalsc to powiedz mi co to za przyjemnosc dostac moto?Najlepiej jest samemu na nie zarobic. Wtedy docenisz to co masz. Prosic jest najlatwiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 31 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2003 z cmr-kom bym nie przesadzal.On ma dopiero 14 lat.Ale byli i tacy co na "marudzie" jezdzili w tym wieku nie!!! ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@N!X^ Opublikowano 31 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2003 Heh masz racje rade3k tylko ze narazie mam dopiero 900 zlotych wiec do motoru jeszcze daleko !! :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@N!X^ Opublikowano 31 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2003 Wiecie moze czy zeby sie zapisac do jakiegos klubu zajmujacego sie motoryzacja trzeba miec motor?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi