Gorillaz Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 WitamJako ze juz niedlugo mam urodziny, chce sie zapisac na kurs (A + B). Pod uwage biore tylko szkoly jazdy w Piasecznie, bo do Warszawy mam jednak za daleko (mieszkam pod Piasecznem).Macie jakies doswiadczenia z piaseczynskimi szkolami? Chyba wybiore "Osrodek szkolenia kierowcow S.K.", bo tam uczylo sie jezdzic kilku moich znajomych. Slyszeliscie cos o tej szkole? Warto sie zapisywac w zime na kurs A, czy lepiej poczekac do wiosny na lepsze warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 to ja sie przypnę... W zime robią kursy A ? Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał529 Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 No właśnie...w zime nie ma kursów na kat. A :? ale nie ma co się dziwić...Ja tak samo jak ty planujesz robiłem kat. A i B za jednym razem i wszystko zdałem za pierwszym razem(teoria też) :P Jeśli mieszkasz w Piasecznie to pewnie egzamin bedziesz zdawał w Warszawie na Odlewniczej albo na Powstańców. Pamiętaj o tym że jak będziesz miał jazdy, musisz powiedzieć twojemu instruktorowi żeby pojechał z tobą ,,L-ką" trasą którą zdaje sie na motor. Jest to trasa stała i niezmienna, musisz ją znać na pamięć :mrgreen: mi np. mój instruktor sam pokazał trase na motor, pare razy jeździłem ją samochodem i raz motorem, gdyż liczba godzin na motor po mieście wynosi 1 godzina, w moim przypadku 2 godziny ale za jednym zamachem.(tylko raz wyjeżdzałem na miasto, no chyba że w mojej byłej nauce jazdy tak było) :) W każdym razie powodzenia życze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorillaz Opublikowano 29 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Dzieki za pomoc, juz myslalem ze nie ma tu nikogo z okolicy. W razie czego odezwe sie do ciebie na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi