Gość Poiter Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 Taki problem mnie zaskoczył: Odpalam gs'ika, śpieszę się do szkoły, on się rozgrzewa, ja się ubieram, wsiadam chce jechać a tu żadnej mocy. Dotykam (czajnika:) a lewy czajnik zimny. Odkręcam świece czarna i zalana. Wyczyściłem, odpalił i pojechałem, ale jak wracałem sytuacja się powtórzyła. Dziś się przyjrzałem sytuacji i obie świece są nieźle zakopcone, na wolnych obrotach to nawet, jeśli lewy działa to bardzo słabo, nie uciągnie silnika, na wyższych obrotach zdaje się ze działają w miarę równo. Czy to kwestia wolnych obrotów tylko?, regulowałem je ale może nie za dobrze. Co to może być?Świece są nowiutkie Pomórzcie plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam.b6 Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 cześćpewnie ci się udało nalać jakiegoś płynu paliwopodobnego,czego to u nas wiele szczegulnie w małych prywatnych stacjach których nikt nie kontroluje.jeżeli paliwo jest pewne to pomyśl o regulacji gaźników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Poiter Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 paliwo z rafinerii gdańskiej, więc raczej ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 31 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2003 miałem to samo to często zdarza się po zimiemój na wolnych chodził na trzy lecz przy wyższych obrotach czwarty się załączałdo nowych świec dokup filtr powietrza skontroluj liniki gazu i jedź na czyszczenie i regulację gaziorków na bank pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Poiter Opublikowano 31 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2003 chyba nie uniknę regulacji ;) , filtr i linki wymienione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi