Yohnson Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Siemka... CZy kotos wie lie trzba walc oleju i jaki olej najlepiej do Aprili RS 50 1997. z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 O jaki olej ci chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 25 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 upssss... Sorki do lag... :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 20W180ml na kazda lage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 26 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 a z kąd to wiesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 A czy to wazne ? Z danych serwisowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 rozekAz 20w?? Zalezy ile on wazy ale ja bym wlal 15w zeby byl wyzszy komfort. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 wiesz gestosc powinien dobrac pod wzgledem swojej masy i stanu zawieszenia (u mnie sprezyny dosyc wyrobione to wlalem gesty), ale w danych bylo napisane 20W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 27 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 miedzy W15 a W20 nie ma różnicy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 kto ci tak powiedzial?? Oczywiście że jest i to duża. A może między 5w i 15w też nie ma różnicy?? ;/ Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 27 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Mój tata... Jest mechanikiem i sie lepej zna... Jezdzi w rajdach samochodowych i napraiwa auta i motocykle :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 A zmienial kiedys olej w motocyklu i jezdzil przed i po wymianie?? Bo ja tak i odczulem duzaaa roznice! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Skoro twoj tata sie lepiej zna to po co sie pytasz ? zalej jaki uwazasz, jak bedzie za miekko to najwyzej zmienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 28 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 rozek niewiem ile tego oleju. EnduroMax Zmieniałem i to nie raz i czułem róznice. tylko niewiem wiem ile... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Ja w RS leje 15w na lage...Jeździ się w miare dobrze, jak trzeba zamortyzowac to to zrobi, nie jest tak ze twarde jak niewiem co są :) 20w nigdy nie lałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi