Gość camel 87 Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 przerejstrowywuje motor który kupiłem na siebie a oc chce zapłacić gdzies w kwietniu- maju, czy za to zapłace jakąś kare ? prosze was o odpowiedz z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti2001 Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 wedlug prawa oc nalezy wykupic chyba w dniu przerejestrowania.Gdybys nie przerejestrowywal OC byloby wazne przez miesiac jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajac Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Prawo wymaga jak napisał poprzednik, najpóżniej w dniu przerejestrowania. Możesz nie miec żadnego problemu a może cie dopaść Fundusz Gwarancyjny :twisted: i wtedy płacisz kare kiedyś było 1200 :roll: .Teraz nie wiem dokladnie. 1200 to za moto za auto jest więcej, tak więc lepiej zapłacić i mieć spokój 8) tym bardziej, że składka za moto nie jest wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość camel 87 Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 a nie orientujecie sie moze ile kosztuje wyrobienie nowego dowodu ? ...bo wiem ze za nowe blachy czyli przerejstrowanie płace 120 zł ..ale w to chyba nie jest wliczony dowód rejstracyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi