Skocz do zawartości

CBR 600 - okolice Płocka (czy ktoś oglądał ? )

Rekomendowane odpowiedzi

Witam . Pytanie jak w temacie czy ktoś oglądał ten motocykl ? http://allegro.pl/show_item.php?item=73034018

noszę się z zamiarem ewentualnego zakupu ale nie wiem czy sprzęt jest tego wart aby jechać i oglądać, brak czasu na objazdy po polsce (niestety) . Jeśli ktoś oglądał ten motocykl proszę o informację jaki jest stan techniczny , czy był po szlifie, itd... bardzo dziękuję za ewentualne informacje . pzdr :)

Witam!!!

Mam takie pytanie. Dlaczego nikt się moją kuźwa nie interesuje???

Zastanawiam się dłuższy czas. Chciałem szybko sprzedać bo wyjeżdżałem. Wystawiłem. Były ze trzy telefony. Gdy opuściłem cenę bo naprawdę potrzebuję kasy to już nikt nie zadzwonił (a wtedy było to najtaniej do dostania na allegro). Wymyśliłem w końcu że to efekt prestiżu i ludzie wolą dorzucić 1000zł więcej i być w przekonaniu że kupili coś lepszego.

Teraz jestem już na wyjeździe, moto stoi, a ja kasy jak nie miałem tak nie mam. Już mi się nawet nie chce wystawiać. Ale coś dziwnego w tym jest. No powiedzcie....

BTW - http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=35886

Witam!!!

Mam takie pytanie. Dlaczego nikt się moją kuźwa nie interesuje???

Zastanawiam się dłuższy czas. Chciałem szybko sprzedać bo wyjeżdżałem. Wystawiłem. Były ze trzy telefony. Gdy opuściłem cenę bo naprawdę potrzebuję kasy to już nikt nie zadzwonił (a wtedy było to najtaniej do dostania na allegro). Wymyśliłem w końcu że to efekt prestiżu i ludzie wolą dorzucić 1000zł więcej i być w przekonaniu że kupili coś lepszego.

Teraz jestem już na wyjeździe, moto stoi, a ja kasy jak nie miałem tak nie mam. Już mi się nawet nie chce wystawiać. Ale coś dziwnego w tym jest. No powiedzcie....

BTW - http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=35886

Witam. ale się rozżaliłeś - jak dziecko !!!

To nie tak że twoją się nikt nie interesuje, kuźwa takie czasy są że sprzedać jest tak samo trudno co kupić, czasem potrzebne jest szczęście w odpowiednim momencie dać ogłoszenie lub znaleźć coś interesującego. moto to nie pierniczek z cukierni i czasem potrzeba trochę więcej czasu aby doszło do transakcji. A to że prawdopodobnie napisałeś że sprzedajesz okazyjnie taniej bo wyjeżdżasz na nikim nie robi wrażenia (choćby to była prawda). -tego typu opisy pojawiają się bardzo często sprzedaję bo wyjazd,albo zaliczka na inny,albo chcę kupić większy -Pytanie !!!-do sprzedającego -a co to ku*** obchodzi kupującego. (chwyt marketingowy) - przeszedłem to jak kupowałem obecny motocykl -wszyscy opuszczali ceny nawet przy pierwszym telefonie, jak zdecydowałem się pojechac i oglądać-by kupić to to na miejscu okazywało się że motor zupełnie niezgodny z opisem (nie bedę się rozpisywał -chodzi o igiełki ,brzytewki, i tzw bezwypadkowe ) -to ceny spadały,spadały,spadały.... . Dlatego też to mogło być powodem że jak podałeś za niską cenę to potencjalny nabywca mógł pomyśleć -że szrot szlifowany -choć nie sądzę . Bardziej do mnie przemawia fakt że aby sprzedać bądź kupić potrzeba czasu - No a dziwne to może być tylko to że jeden ma szczęście a drugi trochę mniej :D -ale nie trzeba się zrażać tylko ogłaszać ,ogłaszać, ogłaszać !!!! Życzę dobrego klienta -może to będę ja ale nie teraz..... chyba że wczesniej sprzedasz

A więc napiszę o co mi chodzi.. Szukam powoli motocykla dla siebie na dłużej tzn na kilka lat . zastanawiam się nad Hornetem, CBF 600 i wspomnianą CBR. najbardziej pasuje mi hornet ale jak trafię coś ciekawego to niepogardzę innym. Nauczony doświadczeniem kupowania moto -(obecnego kupowałem 3 miesiące -i zjeździłem połowę kraju ) rozglądam się nieśmiało już teraz, prawdopodobnie na zakup poczekam do przyszłego roku, narazie zbieram materiały ogłoszeniowe ;) - A powiem że twoja też interesująca tylko mi się to malowanie nie bardzo podoba :) ale motocykle są jak ludzie -nie ma ideałów - zobaczymy :) Pozdrawiam :)