mario1810 Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Kurde a tak chcialem byc... Ale jadac do was wpadlem w zaspe potem byl wypadke i musialem reanimacje dziewczynie przeprowadzic. Jak juz bylem kolo pl.Legionow to terrorysci zaatakowali tramwaj i musialm ocalic swiat.. A gdy bylym juz kolo tawerny to chuck noris przyplynal lodzia i poprosil mnie o pomoc. A jak wiadomo jak Chuck mowi to tak ma byc..... ehhhh ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Oj byla impreza byla... :twisted: Dla mnie i Mishela w tawernie to sie dopiero zaczelo :P Potem jedno szybkie w Spizu zagryzione chlebkiem ze smalcem bo cos nas juz gastro zaczelo lapac i jazda z szacownymi kolezankami do czemu nie... ;) A tam to juz nie pamietam co sie dzialo - taka wersje obralem i takiej sie bede trzymac 8) Walczylismy do konca i wrocilismy jakos o 7 rano na chalupe - zjedlismy sniadanie i poszlismy spac :P Wielki szacun wszystkim zjebom za spotkanie i do nastepnego - taka byla impra :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 szacun, imprezka świetna, no może troche za długa...(powrót o 7:00) ale jakoś dotarliśmy:) Rano jak zawsze z Cotletem stwierdziliśmy stanowczo "Ja już więcej nie pije"czyli do zobaczenia na następnej "bezalkoholowej" imprezie:flesje: ;) pozdr. :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Rano jak zawsze z Cotletem stwierdziliśmy stanowczo "Ja już więcej nie pije" Hmm... Pragne tylko zauwazyc ze rano jest tu pojeciem bardzo wzglednym :twisted: :arrow: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 P.S. II Co jest lepsze od szesnastki ???Odp: ,,18" w szklanej butelce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: PeeSik: Kiedy robimy następne 4umowe spotkanko? Już mi się tęskni za mą rodziną z Pasteura...... i resztą CHOŁOTY :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Pozdrowka dla wszystkich Buttrock Dla niezrzeszonych rowniez a szczegolnie dla "Cierpliwej blondynki" z ktora sie pojawil Kaka Razz Cierpliwa ba ja szprycuje polecam dziala :mrgreen: Ze mna to na trzezwo nie mozna sama juz zaczyna brac psychotropy wiec jak cos polecam sie na przyszlosc :twisted: Rozpracuje kazda ŁANIE ;) Impra spoko jak zawsze ale znow sie z kaska nie napilem KASKA mowie Ci wszywke da sie przepic mowie "WARTO" Mario dzieki za uratowanie swiata ale ta laske co reanimowales usta usta to wczesniej francuza Mi trzaskala a ze mialem takie cisnienie to zemdlala :P :P :twisted: :mrgreen: pozdro dozobaczyska Prot dzieki mowilem ze astra ma slabego kopa seata to jak dobra seta kopniecie ma :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Rozpracuje kazda ŁANIE buhahhahahahacos bympowiedzial na ten temat niewdzieczny pantoflarzu :) TRZASKALES FRANZUZOWI ??? NIE MA SIE CZZYM CHWALIC ;) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 chociaż kilka osób (a dokładniej pań) nie kojarzyłam z nikimSłyszysz Szawagier ? taaakieeee łaaaanieeee :mrgreen: [ Dopisane: 12-03-2006, 22:31 ]Odp: ,,18" w szklanej butelcePUDŁO !!! Pytaj Sosnę - on wie więcej :mrgreen: [ Dopisane: 12-03-2006, 22:34 ] Prot dzieki mowilem ze astra ma slabego kopa seata to jak dobra seta kopniecie maA Bóg zapłać dobry czlowieku. jazda ze mną samochodem, gdy robię za kierowcę po imprezie, to jak zaćmienie słońca - raz na klikanaście lat się zdarza. I pozdrów narzeczoną :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Wszystkim wielki szacun za imprezkę Kaśce, dzieki;) nie ma to jak poznać sasiadke na koncu wroclawia:)No w końcu mam blisko motocyklistę 8) , a bałam się , że z tego końca miasta to już sama będę jeździć :roll: , jeszcze tylko muszę poznać kolegę na Hajabuzie :mrgreen: "Drink z palemka gratis" Konik palemka i drynek nie dla Ciebie info na PW, fajną masz dziewczynę :) Kurde a tak chcialem byc... TRZASKALES FRANZUZOWI ???No nie wnikam dlaczego Cię nie było :roll: , ale to ostatnie ostrzeżenie :mrgreen: znow sie z kaska nie napilem KASKA mowie Ci wszywke da sie przepic mowie "WARTO" Nie tak na 4um, bo wszyscy myślą, że ja uczulona jestem :D no może troche za długa...(powrót o 7:00) ale jakoś dotarliśmy:) wrocilismy jakos o 7 rano Dziewczyny mówiły, że odstawiliście Je o 5 więc nie wiem co Wy razem robiliście do 7 pod klatką (czy jak to się mówi we Wrocku- pod bramą) :mrgreen: Adu, żałuj, że Cię nie było :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Adu' date=' żałuj, że Cię nie było[/quote']Nawet nie wiesz jak żałuję!!! Muszę się tam do Was znowu przejechać, sprawdzić czy lokale do baletów się nadają :mrgreen: i czy oby wódzia nie zatruta :) hi hiAle po tych ,,francuzach" to ja nie wiem czy mogę się z Mariem całować na powitanie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Ale po tych ' date=',francuzach" to ja nie wiem czy mogę się z Mariem całować na powitanie[/quote']Weźmie tic-taca, albo spytaj .... no ... tego ... no ... jednego z naszych kolegów :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Weźmie tic-tacaWolałabym Hallsa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 :ehz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Marian, co to ma znaczyć?!?!?Już wiem... Ty już z kobietami w ogóle się nie całujesz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 przerzucam sie na zwirzeta :) beee beee :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi