mario1810 Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 o dostał przepustkę od Bladej Frajerzycy i nadciagają ... tylko gdzie ? Terz mnie takie sluch doszly :twisted: :twisted: Bede ale troche pozniej ale juz w humorze (chyba) ... tak wiec powielam pytani tylko gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Sobota, godz. 21 w Tawernie spotkanie a gdzie dalej to zobaczymy, spóźnialscy zapisać sobie mój lub Prota nr tel. i w razie czego dzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Na sobotę wstępnie chętni są:Cotlet' date='Bejz,Mishel,Prot i jajeszcze ktoś ?Miejsce się ustali - Lorneta albo Dziekanat, albo Jerry cos wymyśli [/quote']no ładnie... to już nawet choremu nie przepuszczą... :buttrock: Skoro mus, to mus... będe ale niepijacy ;) (jeba@#$%^&$@# antybiotyki) :evil: Chyba o kims zapomnieliscie ? :twisted: strzezcie sie [ Dopisane: 11-03-2006, 14:18 ]Mówią u mnie na wsi' date=' że Jerry zrobił już oferty, Mario dostał przepustkę od Bladej Frajerzycy i nadciagają ... tylko gdzie ?[/quote'] No moja w polowie u mnie w pokoju a reszta w garazu rozdziel kochana babke na pol a wszystko bedzie mozna robic bez przepustek :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Kaka, Ciebie, Grega, Konika, Astarte, Szwagra i innych wrocławskich pijoków to nie trzeba specjalnie zapraszać, więc wpisane zostały tylko osoby, które swój akces potwierdziły a nie na wszystkich imprezach bywali :mrgreen: stąd ta okrojona listaData, godzina i miejsce podane także wiecie gdzie się spotykamy, więc Wasze stawiennictwo jest obowiązkowe 8) Na dzisiejszy wieczór zbiera się spora ekipa także zapraszamy na pijacką bibę, na rozpoczęcie sezonu :roll: , kurde niech jeszcze ten śnieg stopnieje to już mojej gęby na takich spotkaniach nie zobaczycie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 kurde niech jeszcze ten śnieg stopnieje to już mojej gęby na takich spotkaniach nie zobaczycie Razz Nooooo wreszcie ;) Sam go zaczne topic :lol: Proponuje jeszcze przyciemniana szybke dokladnie zaspawana i wszyscy beda happy :evil: :lol: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Proponuje jeszcze przyciemniana szybke dokladnie zaspawana i wszyscy beda happy No to teraz przesadziłeś, więcej z Tobą nie piję, kurde najpierw to Kaśka cacy, cacy napijmy się razem i takie tam a potem to przyciemnianą szybką chcesz się mnie pozbyć........ :mrgreen: Ty, Tyyyyy.... chlejusie wrocławski :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Pojawię się, gdyż dawno was nie widziałam :buttrock: Czyli do zobaczenia w Tawernie :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Potwierdzam obecność :buttrock: Mam ochote sie zapić aż do wiosny, rozumiem ze start na 100% w tawernie o 21? jak jakieś zmiany bedą to sms bo nie bede juz przy kompie dzis, do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Termin i miejsce aktualne, "Tawerna" (dla gości - teren Polibudy w bud. A0) godz. 21, już sporo osób potwierdziło swój akces także zawita nas trochę :mrgreen: . Do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 No to teraz przesadziłeś, więcej z Tobą nie piję, kurde najpierw to Kaśka cacy, cacy napijmy się razem i takie tam a potem to przyciemnianą szybką chcesz się mnie pozbyć........ Mr. Green A kaska ty pijesz cos mocniejszego bo o ile mnie pamiec nie myli to jeszcze dobrze sie z nami nie zrobilas zacnym trunkiem :P A wiec bedziesz mial dzis okazje czy spawamy czy nie ;) mozna zmieniac spawy :P Szwagier itp w lornecie rezerwacje zrobili a w tawernie jest juz jaksa? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfagier Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Może do lornety się przeniesiemy bo my już rezerwacje zrobiliśmy, poza tym blizej bedzie na balety na miasto...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 No to u nas po ... Ale wesoło ... z powodu trzech niezrzeszonych, które nam chciały tradycję pożegnania zlikwidować. mają szczęście, że jechałem na coli :twisted: Ale zgodnie z umową - przypominam, że następna impreza 19 marca Zameczek godzina 20.00 wejście do 20.15 za free + drink z palemką gratis. Po 20.15 niestety wejście płatne. Wszystkich serdecznie zapraszam *** :twisted: [ Dopisane: 12-03-2006, 01:32 ]P.S. Czy Pidżi wie, że mieszka z harcorowymi czubami ??? Łomatko ... dżuma rodem z pl. Solnego to małe miki przy tym ... ;) Szczegóły na PW lub za tydzień w Zameczku :mrgreen:P.S. II Co jest lepsze od szesnastki ??? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Szacun! tez juz jestem w domu:) -> rekord w powrocie wszystko dzieki Kaśce, dzieki;) nie ma to jak poznać sasiadke na koncu wroclawia:) dobra spac ide bo zmeczony jestem, do zobaczenia za tydzień w zameczku*** ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Wlasnie sobie wstalem.Ale fajne spotkanie :P Udalo sie zgromadzic calkiem spora grupe :P i obylo sie nawet bez wielkiej pasty (Astarte jakas cicha byla :| ). Pozdrowka dla wszystkich ;) Dla niezrzeszonych rowniez a szczegolnie dla "Cierpliwej blondynki" z ktora sie pojawil Kaka :buttrock: Prot: powiedz cos wiecej o tej ustawce w Zameczku. Co to za okazja :arrow: "Drink z palemka gratis" :?: :roll: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Imprezka bardzo faja i "kulturna" :buttrock:Miło było poznać nowych ludzi :mrgreen: chociaż kilka osób (a dokładniej pań) nie kojarzyłam z nikim :| Ale fajne spotkanie :P Udalo sie zgromadzic calkiem spora grupe :P i obylo sie nawet bez wielkiej pasty (Astarte jakas cicha byla :| ). Starzeje się chyba ;) A tak po prawdzie to mam zimowego doła... po prostu marazm i apatia mnie ogarnęły :D Wiosny mi trzeba 8) pzdr i do następnego spotkanka@starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi