Prot Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Za taką fotę można by sobie niezłe moto zafundować ... puścilibyśmy Astarte z torbami :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Była nawet - ale założę się' date=' że nie pamięta- siostra Burka, niejaka Astarte. Miała jakieś zaburzenia w przepływie mikroprądów pod kopułą ... [/quote']Nie przesadzaj już... :) pamiętam... prawie wszystko :twisted:Np. pamiętam że tam byłam :lol: Za taką fotę można by sobie niezłe moto zafundować ... puścilibyśmy Astarte z torbami I wszystko to za chwilę przyjemności... 8) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 przyje... czego :?: Mówisz o chlaniu of kors... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 przyje... czego :?: Mówisz o chlaniu of kors... :mrgreen:No to było chyba pytanie retoryczne... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 siostra Burka, niejaka Astarte Nie wiedziałam, że mam siostrę - czego to się człowiek z 4um nie dowie ;) A Wy tam sesji nie macie :?: Qrna to nawet ja już nie pije :| Pozdr P.S. Kasik :) Prociu ;) - SZACUN za ostatnią pacyfikację Krakowa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 siostra Burka, niejaka AstarteNie wiedziałam, że mam siostrę - czego to się człowiek z 4um nie dowie ;) Jaki ten świat mały :) A Wy tam sesji nie macie :?: Dziewczyno... o czym ty do mnie rozmawiasz 8) jaka sesja... :lol: Ja już jestem prawie na finiszu :twisted: Qrna to nawet ja już nie pije :| Nie wierzę... po prostu nie wierzę ;) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Spamerki dwie... widać, że po jednych pieniądzach..... Echhhhhhh Burek, Astarte do jak najdłuższego niezobaczenia się... :) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Qrna to nawet ja już nie pije :| Nie wierzę... po prostu nie wierzę :P Ciiiii' date=' bo się wyda, a może ktoś uwierzy :) :lol: Echhhhhhh Burek' date=' Astarte do jak najdłuższego niezobaczenia się... :P 8)[/quote'] A wspominałam już, że chce Was odwiedzić w najbliższym czasie :?: :P :) Spamerki dwie... widać' date=' że po jednych pieniądzach.....[/quote'] Przygadywał kocioł garnkowi ;) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Kasik Prociu - SZACUN za ostatnią pacyfikację KrakowaTo temat o imprezach we Wrocku, ale miło mi, że ktoś pamięta. Ale wczoraj było ... Mam nadzieję, że spamerzy cierpią ... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ja się czuję jak młody Bóg :mrgreen: :arrow: :) Prot - miłego bólu głowy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Skoro to temat o imprezach we Wrocku, to:1. pragnę poinformować (niestety z opóźnieniem), że wczoraj w nocy odbyła się znana ludowa impreza nad brzegiem Odry pod nazwą "Topienie Marzanny". W ten sposób uczestnicy postanowili wpłynąć na obecną aurę i pogonić zimie kota. Impreza zakończyła się o godz. 3:49:19 am. 2. W przededniu tej znanej ludowej imprezy, odbył się na polach sołtysowickich we Wrocławiu wyścig na 1/4 mili, który wygrałem JA !!! (przy temperaturze -7,5 st. C). Impreza ma na stałe zagościć w kalendarzu Wrocławskich Imprez Motocyklowych. Wszyscy nieobecni na obu imprezach niech żałują. W tym miejscu chcę podziękować licznie przybyłej widowni, a w szczególności: PGRowi, Cotletowi, Bejzowi, Mishelowi, Siacie ( :mrgreen: ) za okazaną pomoc techniczną w przygotowaniu mojego motocykla do wyścigu. Dzięki Wam odniosłem to niezwykle cenne i ważne dla mnie zwycięstwo. Wasza pomoc pozostanie na zawsze w mej pamięci. Kiedy Wam mogę podziekować ? :mrgreen: :arrow: :twisted: Pragnę też podziękować Chili-liderce Kasi za gorący doping. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMDe Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Sie ma cztery egzaminy przed sobą to sie nie chleje. Żeby nie zerówki to miałbym z 6! Kur..cze! Chłopaki, 9-go w czwartek mam pierwsze podejście do ostatniego z egzaminów. Tak czy siak, napier...ać na Tawerne można :twisted: :D Jak tam wasze terminarze? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Nie wiem co to za po^&by topiły tą burą szmatę - Marzenę. Ja tam się grzecznie uczyłem a Cotlet szukał nowej meliny bo ta na Pasteura zaczyna już recydywą zapodawać... 8O Chyba niedługo zmienimy nazwę naszego ugrupowania (bojówki) - w każdym razie przyrostek TEAM zostaje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Ja tam się grzecznie uczyłem a Cotlet szukał nowej meliny bo ta na Pasteura zaczyna już recydywą zapodawać... Shocked To ja już zaczynam szykować ,,prezent" na nowe mieszkanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 spamujcie spamujcie, juz nie dlugo:) admin we wlasnej osobie sie wami zajmie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi