Skocz do zawartości

Imprezy we Wrocku - spamerzy z Pasteura i reszta

Kaśka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nom to have fun - bawcie się dobrze niekoniecznie grzecznie.

Ja jutro po 12 będę w pociągu, a nawet gdybym nie wsiadł to leżałbym wieczorem w łóżku... (z powodu choroby a nie jak się zboki domyślacie)

A więc do zobaczenia po świętach :!:

Syćkigo nojlepsego

dziecioków grzecnych

a i barka wiecnie pełnego

i coby się Wam dobze dzioło

a łuśmiech nigdy z ryja nie znikoł

HEJ :!:

Ehhh... niektórym to dobrze i już sobie na święta do domku jadą :P , a ja dopiero w środę udam się w tą podróż wraz z tysiącami innych studentów (będzie hardcore w pociągu :roll: , ale mam rezerwację... miejsce stojące w przejściu :| ).

Do zobaczenia po świętach... sprawuj się tam dobrze w Goorce i delikatnie z karpiem się obchodź :lol:

pzdr @starte

ps. stroje wieczorowe mniemam że obowiązkowe? (w tym moherowy beret oczywiście )

Może być moherowo-biało-szara-uszanka made in Astarte działająca' date=' niczym brom :mrgreen: (już wiem czemu zawsze ktoś z nas Cię do domu musi odprowadzać !!! :P )

Karpia to strzele jak pustke pod choinką zobaczę...

taki duży chłopczyk a w Mikołaja wierzy ... Kup sobie coś i zrobisz rodzinę w bambooko ! :mrgreen: Bo widzisz PGR-ku ... to będzie okrutne, ale ... nie ma Św. Mikołajów, są tylko kochani rodzice ..., którzy albo pamiętają o Tobie, albo nie chcą o Tobie pamiętać :mrgreen: Jakby co, to wal na PW do dziadzi, a dziadzia Ci prezent pod choinkę wsadzi :mrgreen: ... bo dziadzia w przeciwieństwie do Św. Mikołaja istnieje i nie kieruje się tym czy ktoś był grzeczny czy też nie !

A reszta pomyleńców: sobie flamastrem no dłoni zapisze: 20.30 dobrze ? :twisted:

Może być moherowo-biało-szara-uszanka made in Astarte działająca' date=' niczym brom (już wiem czemu zawsze ktoś z nas Cię do domu musi odprowadzać !!! ) [/quote']

Bo ty nie wiesz najważniejszego... ta czapka nasiąknięta jest spirytusem :lol: Więc jak tylko ją ubiorę poziom promili w mojej krwi wzrasta do niebezpiecznej granicy... stanu gdy film mi się urywa :twisted: czyli standard :P :P . Nieodpowiadam wtedy za swoje czyny... bo nie ja jestem kierowniczką w takim przypadku :roll:

pzdr @starte

Nom to have fun - bawcie się dobrze niekoniecznie grzecznie.

Mówisz i masz :P i żałuj kawalerze.

W imieniu skacowanej sędziwej jubilatki pragnę podziękować:

1. Mishelowi - za zajęcie się miłą wdówką :P

2. Cotletowi i Bejzowi - za wszystko ... i za niespożyte siły witalne - ależ Wy macie kondychę :!: :D

3. Astarte - za erotyczne występy w nieodłącznej czapce-uszance :P

4. eMDe za rwanie straszych pań z sąsiedniego stolika - :mrgreen: ( już zawsze Cię będę zabierał na imprezy )

5. Sobie - za to, że jestem jaki jestem :mrgreen:

6. Niezrzeszonym, którzy nam nie psuli zabawy

7. Niezrzeszonym, którzy nam psuli zabawę, co spowodowało straty finansowe Cotleta i Bejza :D ( sorry Panowie Okocim do odstawienia)

8. Moherowym Beretom - za temat do zażartych dyskusji :twisted:

9. PGRowi - za to, że mu żal dupsko ściska (ostatni raz Aniołku nawaliłeś, tak ? Bo potem Ci jest smutno, jak Bejzowi po drugiej flaszce :mrgreen: )

No to kiedy next time ? :twisted: Czyżby dopiero w styczniu ?

4. eMDe za rwanie straszych pań z sąsiedniego stolika

Aaaaaale impreza była. Ładne chociaż były? :mrgreen:

Ja chciałem przeprosić za sos chili zamiast tabasco. Pierwszy i ostatni raz taka wpadka :D

EE no i zasadnicze pytanie - gdzie dzisiaj idziemy? :D

3. Astarte - za erotyczne występy w nieodłącznej czapce-uszance :D

Co złego to nie ja :lol:

Na razie wydaje mi się że wszystko pamiętam... mam nadzieję że ktoś mnie wyprowadzi z błędu :twisted:

Dziękuję organizatorom za imprezę - było tak że aż serce się krajało jak musiałam odejść. Mam nadzieję że prezenty od nas zostaną dobrze spożytkowane, dobrze wykorzystane 8)

pzdr @starte

Ujmę to tak...

Impreza zajebista :mrgreen: Tylko powrót do domu był ciężki...

szkoda, że nie miałem aparatu i nie zrobiłem zdjęcia pana tramwajarza gdy usłyszał moje słowa..."Panie, jak jedziesz na grunwalda, to na Pasteura prosze :D "

Impreza zakończyła się bez strat w ludziach (chyba, na razie nic nie doniesiono). Jedynie nasze garnitury nadają się do czyszcz... zmiany :P

Cotlet spał w panierce... nawet nie pamięta jak mu buty z nóg zdjąłem i dałem koc, czy jakąś narzute...

Za sos chilli (czosnkowy... :roll: ) wybaczymy... po prostu będę musiałsam sie zająć organizacją tabasco (i tak skończy sięn a tym, że najwięcej go dostane) :D

pozdro:) i zdrowie starszej pani :mrgreen: (wybacz Kasiu... musiałem to powiedzieć :P :P)

Kruca gdzie ja jestem :?: :lol: Wstalem jakas godzinke temu i patrze i oczom nie wierze - nawet sie ubierac nie musze - garniak na sobie wiec wykorzystalem okazje i do sklepu po zestaw na kaca polazlem :twisted:

2. Cotletowi i Bejzowi - za wszystko ... i za niespożyte siły witalne - ależ Wy macie kondychę Exclamation Buttrock

Panie - wrocilismy z Bejzem do chaty jakos o 6 :D Dobrze ze on tyle z ta laska spaceruje bo inaczej bysmy pobladzili :mrgreen: :D

8. Moherowym Beretom - za temat do zażartych dyskusji Twisted Evil

Ciekawe o kim mowa :?: :twisted:

7. Niezrzeszonym' date=' którzy nam psuli zabawę' date=' co spowodowało straty finansowe Cotleta i Bejza Banghead ( sorry Panowie Okocim do odstawienia) [/quote'']

Procik - a czy to nie byl czasem lager a'la Carlsberg

:?: :arrow: :mrgreen:

No to kiedy next time ? Twisted Evil Czyżby dopiero w styczniu ?

EE no i zasadnicze pytanie - gdzie dzisiaj idziemy? Very Happy

Ci to sie bez slow rozumieja 8) Chyba nie musze nic wiecej mowic :mrgreen:

Prot - nie wiem jak to zrobisz ale chcemy dzis zdjecia :mrgreen: Nie zebym cos sugerowal ale troche aperitifu nam na chacie zostalo :twisted:

Szacun wszystkim za impre! A mialo byc tak spokojnie :mrgreen: Normalnie kocham was :twisted:

Procik - a czy to nie byl czasem lager a'la Carlsberg

ale plama ... jasne' date=' że Carlsberg :D a to wszystko przez to, że ja obu tych piw nie lubię ... smakowało mi ? :idea:

Prot - nie wiem jak to zrobisz ale chcemy dzis zdjecia

No to ok. 20.00 na Pasteura. Będą zdjęcia i filmy. Zaproście sąsiada :D

Prot napisał:

8. Moherowym Beretom - za temat do zażartych dyskusji Twisted Evil

Ciekawe o kim mowa

A nie pamietasz z kim tańcowałeś ? :twisted:

Astarte - jak będziemy jechać możemy Cię zabrać - chyba, że jesteś fanką komunikacji miejskiej. :P

Astarte - jak będziemy jechać możemy Cię zabrać - chyba' date=' że jesteś fanką komunikacji miejskiej. :P[/quote']

Zagorzałą Procik... zagorzałą :lol:

Niestety nie dane mi będzie skorzystać tym razem, gdyż jadę do nich wcześniej coby im zatruć szybciej życie :twisted: (kazali sobie doom'a wypalić i przywieźć... pan każe sługa musi :P ).

Dziękuje wszystkim za mile i spokojnie spędzony czas :D :D

ps. czyli dzisiaj powtórka z rozrywki na Pasteura... uprzedźcie sąsiada z góry :lol:

pzdr @starte

pan każe sługa musi

Tacy juz jestesmy - jak sie nam czegos zachce to musimy to miec :D

ps. czyli dzisiaj powtórka z rozrywki na Pasteura... uprzedźcie sąsiada z góry Laughing

No co Ty - dzis znow tradycyjnie sobie przy kawce siadziemy i bedziemy rozmawiac :twisted: Byle szybko bo juz mnie pali 8) :D

Normalnie kocham was

Potwierdzam ja tyż :mrgreen:

Dopiero co niedawno zwlekłam się z wyra i widzę, że tu umowa na powtórkę się szykuje :P znów mnie qrwa głowa rozbolała :P

Dziękuję Wam wszystkim za przybycie, bez Was te urodziny nie byłyby takie :oops: noooooo.... spokojne :roll:

Jesteście zajefajni i nie znajduję słów na to by Wam godnie podziękować za wczorajszą imprezę :D

Chciałabym Wam powiedzieć, że przez ostatnie 8 lat moje urodziny były smutne i bez żadnego wyrazu. Myślałam już, że z wiekiem to będzie coraz gorzej :? . Wczoraj wyprowadziliście mnie z błędu :mrgreen:

Dzięki Procikowi, który ma niespożyte siły witalne i wspiera mnie przy każdym durnym pomyśle oraz przy Was młodzieży czuję się naprawdę MŁODO :D

KOCHAM WAS :mrgreen:

Dzięki Procikowi' date=' który ma niespożyte siły witalne [/quote']

Czyli prezent jednak się przydał :twisted:

Wiecie jak w górach jest teraz pięęęęknie :?: Achhh spuś... rozmażyłem się

Wszędzie biało ( do domu podjazd brałem na 4 razy ) i nie musze nawet odśnieżać bo przeca qrna chory jestem 8)

Jak aura utrzyma się do 7-go stycznia to będzie KuliG z prawdziwego zdarzenia z ruchaniem w śniegu :D :twisted:

Dzisiaj wyprzytulałem wypiaskowaną już ramę mojej miłości 8) i zawiechę i kółeczka i... znowu się sssss.... ten tego :twisted:

W piątek się wypaśnie bawiłem ale i tak KRUCA FUX ALLELUJA żałuje, że mnie tam nie było... :cry: Obiecajcie proszę, że nadrobimy (za tydzień w poniedziałek już :D )

PROT dzięki za pamięć i wysłanie SMSka jesteś kofany :P ( jeszcze wtedy nie spałem)

Dobra koncze te wypociny i zawijam do wyra. Popatrze sobie jeszcze na ośnieżony las, który już niedługo będziemy razem oglądać (z pozycji poziomej) :P