PGR Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Nom to have fun - bawcie się dobrze niekoniecznie grzecznie. Ja jutro po 12 będę w pociągu, a nawet gdybym nie wsiadł to leżałbym wieczorem w łóżku... (z powodu choroby a nie jak się zboki domyślacie) A więc do zobaczenia po świętach :!: Syćkigo nojlepsego dziecioków grzecnycha i barka wiecnie pełnego i coby się Wam dobze dziołoa łuśmiech nigdy z ryja nie znikołHEJ :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Ehhh... niektórym to dobrze i już sobie na święta do domku jadą :P , a ja dopiero w środę udam się w tą podróż wraz z tysiącami innych studentów (będzie hardcore w pociągu :roll: , ale mam rezerwację... miejsce stojące w przejściu :| ). Do zobaczenia po świętach... sprawuj się tam dobrze w Goorce i delikatnie z karpiem się obchodź :lol: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Karpia to strzele jak pustke pod choinką zobaczę... Trza było być grzecznym :? 8O :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 ps. stroje wieczorowe mniemam że obowiązkowe? (w tym moherowy beret oczywiście )Może być moherowo-biało-szara-uszanka made in Astarte działająca' date=' niczym brom :mrgreen: (już wiem czemu zawsze ktoś z nas Cię do domu musi odprowadzać !!! :P )Karpia to strzele jak pustke pod choinką zobaczę...taki duży chłopczyk a w Mikołaja wierzy ... Kup sobie coś i zrobisz rodzinę w bambooko ! :mrgreen: Bo widzisz PGR-ku ... to będzie okrutne, ale ... nie ma Św. Mikołajów, są tylko kochani rodzice ..., którzy albo pamiętają o Tobie, albo nie chcą o Tobie pamiętać :mrgreen: Jakby co, to wal na PW do dziadzi, a dziadzia Ci prezent pod choinkę wsadzi :mrgreen: ... bo dziadzia w przeciwieństwie do Św. Mikołaja istnieje i nie kieruje się tym czy ktoś był grzeczny czy też nie ! A reszta pomyleńców: sobie flamastrem no dłoni zapisze: 20.30 dobrze ? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Może być moherowo-biało-szara-uszanka made in Astarte działająca' date=' niczym brom (już wiem czemu zawsze ktoś z nas Cię do domu musi odprowadzać !!! ) [/quote']Bo ty nie wiesz najważniejszego... ta czapka nasiąknięta jest spirytusem :lol: Więc jak tylko ją ubiorę poziom promili w mojej krwi wzrasta do niebezpiecznej granicy... stanu gdy film mi się urywa :twisted: czyli standard :P :P . Nieodpowiadam wtedy za swoje czyny... bo nie ja jestem kierowniczką w takim przypadku :roll: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Nom to have fun - bawcie się dobrze niekoniecznie grzecznie. Mówisz i masz :P i żałuj kawalerze. W imieniu skacowanej sędziwej jubilatki pragnę podziękować:1. Mishelowi - za zajęcie się miłą wdówką :P 2. Cotletowi i Bejzowi - za wszystko ... i za niespożyte siły witalne - ależ Wy macie kondychę :!: :D 3. Astarte - za erotyczne występy w nieodłącznej czapce-uszance :P 4. eMDe za rwanie straszych pań z sąsiedniego stolika - :mrgreen: ( już zawsze Cię będę zabierał na imprezy )5. Sobie - za to, że jestem jaki jestem :mrgreen: 6. Niezrzeszonym, którzy nam nie psuli zabawy7. Niezrzeszonym, którzy nam psuli zabawę, co spowodowało straty finansowe Cotleta i Bejza :D ( sorry Panowie Okocim do odstawienia)8. Moherowym Beretom - za temat do zażartych dyskusji :twisted:9. PGRowi - za to, że mu żal dupsko ściska (ostatni raz Aniołku nawaliłeś, tak ? Bo potem Ci jest smutno, jak Bejzowi po drugiej flaszce :mrgreen: )No to kiedy next time ? :twisted: Czyżby dopiero w styczniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMDe Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 4. eMDe za rwanie straszych pań z sąsiedniego stolikaAaaaaale impreza była. Ładne chociaż były? :mrgreen: Ja chciałem przeprosić za sos chili zamiast tabasco. Pierwszy i ostatni raz taka wpadka :D EE no i zasadnicze pytanie - gdzie dzisiaj idziemy? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 3. Astarte - za erotyczne występy w nieodłącznej czapce-uszance :D Co złego to nie ja :lol: Na razie wydaje mi się że wszystko pamiętam... mam nadzieję że ktoś mnie wyprowadzi z błędu :twisted: Dziękuję organizatorom za imprezę - było tak że aż serce się krajało jak musiałam odejść. Mam nadzieję że prezenty od nas zostaną dobrze spożytkowane, dobrze wykorzystane 8) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Ujmę to tak...Impreza zajebista :mrgreen: Tylko powrót do domu był ciężki...szkoda, że nie miałem aparatu i nie zrobiłem zdjęcia pana tramwajarza gdy usłyszał moje słowa..."Panie, jak jedziesz na grunwalda, to na Pasteura prosze :D " Impreza zakończyła się bez strat w ludziach (chyba, na razie nic nie doniesiono). Jedynie nasze garnitury nadają się do czyszcz... zmiany :P Cotlet spał w panierce... nawet nie pamięta jak mu buty z nóg zdjąłem i dałem koc, czy jakąś narzute... Za sos chilli (czosnkowy... :roll: ) wybaczymy... po prostu będę musiałsam sie zająć organizacją tabasco (i tak skończy sięn a tym, że najwięcej go dostane) :D pozdro:) i zdrowie starszej pani :mrgreen: (wybacz Kasiu... musiałem to powiedzieć :P :P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Kruca gdzie ja jestem :?: :lol: Wstalem jakas godzinke temu i patrze i oczom nie wierze - nawet sie ubierac nie musze - garniak na sobie wiec wykorzystalem okazje i do sklepu po zestaw na kaca polazlem :twisted: 2. Cotletowi i Bejzowi - za wszystko ... i za niespożyte siły witalne - ależ Wy macie kondychę Exclamation Buttrock Panie - wrocilismy z Bejzem do chaty jakos o 6 :D Dobrze ze on tyle z ta laska spaceruje bo inaczej bysmy pobladzili :mrgreen: :D 8. Moherowym Beretom - za temat do zażartych dyskusji Twisted EvilCiekawe o kim mowa :?: :twisted: 7. Niezrzeszonym' date=' którzy nam psuli zabawę' date=' co spowodowało straty finansowe Cotleta i Bejza Banghead ( sorry Panowie Okocim do odstawienia) [/quote'']Procik - a czy to nie byl czasem lager a'la Carlsberg :?: :arrow: :mrgreen: No to kiedy next time ? Twisted Evil Czyżby dopiero w styczniu ? EE no i zasadnicze pytanie - gdzie dzisiaj idziemy? Very HappyCi to sie bez slow rozumieja 8) Chyba nie musze nic wiecej mowic :mrgreen: Prot - nie wiem jak to zrobisz ale chcemy dzis zdjecia :mrgreen: Nie zebym cos sugerowal ale troche aperitifu nam na chacie zostalo :twisted: Szacun wszystkim za impre! A mialo byc tak spokojnie :mrgreen: Normalnie kocham was :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Procik - a czy to nie byl czasem lager a'la Carlsberg ale plama ... jasne' date=' że Carlsberg :D a to wszystko przez to, że ja obu tych piw nie lubię ... smakowało mi ? :idea: Prot - nie wiem jak to zrobisz ale chcemy dzis zdjecia No to ok. 20.00 na Pasteura. Będą zdjęcia i filmy. Zaproście sąsiada :D Prot napisał:8. Moherowym Beretom - za temat do zażartych dyskusji Twisted Evil Ciekawe o kim mowa A nie pamietasz z kim tańcowałeś ? :twisted: Astarte - jak będziemy jechać możemy Cię zabrać - chyba, że jesteś fanką komunikacji miejskiej. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Astarte - jak będziemy jechać możemy Cię zabrać - chyba' date=' że jesteś fanką komunikacji miejskiej. :P[/quote']Zagorzałą Procik... zagorzałą :lol: Niestety nie dane mi będzie skorzystać tym razem, gdyż jadę do nich wcześniej coby im zatruć szybciej życie :twisted: (kazali sobie doom'a wypalić i przywieźć... pan każe sługa musi :P ). Dziękuje wszystkim za mile i spokojnie spędzony czas :D :D ps. czyli dzisiaj powtórka z rozrywki na Pasteura... uprzedźcie sąsiada z góry :lol: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 pan każe sługa musiTacy juz jestesmy - jak sie nam czegos zachce to musimy to miec :D ps. czyli dzisiaj powtórka z rozrywki na Pasteura... uprzedźcie sąsiada z góry LaughingNo co Ty - dzis znow tradycyjnie sobie przy kawce siadziemy i bedziemy rozmawiac :twisted: Byle szybko bo juz mnie pali 8) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 17 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Normalnie kocham was Potwierdzam ja tyż :mrgreen: Dopiero co niedawno zwlekłam się z wyra i widzę, że tu umowa na powtórkę się szykuje :P znów mnie qrwa głowa rozbolała :P Dziękuję Wam wszystkim za przybycie, bez Was te urodziny nie byłyby takie :oops: noooooo.... spokojne :roll: Jesteście zajefajni i nie znajduję słów na to by Wam godnie podziękować za wczorajszą imprezę :D Chciałabym Wam powiedzieć, że przez ostatnie 8 lat moje urodziny były smutne i bez żadnego wyrazu. Myślałam już, że z wiekiem to będzie coraz gorzej :? . Wczoraj wyprowadziliście mnie z błędu :mrgreen: Dzięki Procikowi, który ma niespożyte siły witalne i wspiera mnie przy każdym durnym pomyśle oraz przy Was młodzieży czuję się naprawdę MŁODO :D KOCHAM WAS :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 Dzięki Procikowi' date=' który ma niespożyte siły witalne [/quote'] Czyli prezent jednak się przydał :twisted: Wiecie jak w górach jest teraz pięęęęknie :?: Achhh spuś... rozmażyłem się Wszędzie biało ( do domu podjazd brałem na 4 razy ) i nie musze nawet odśnieżać bo przeca qrna chory jestem 8) Jak aura utrzyma się do 7-go stycznia to będzie KuliG z prawdziwego zdarzenia z ruchaniem w śniegu :D :twisted: Dzisiaj wyprzytulałem wypiaskowaną już ramę mojej miłości 8) i zawiechę i kółeczka i... znowu się sssss.... ten tego :twisted: W piątek się wypaśnie bawiłem ale i tak KRUCA FUX ALLELUJA żałuje, że mnie tam nie było... :cry: Obiecajcie proszę, że nadrobimy (za tydzień w poniedziałek już :D ) PROT dzięki za pamięć i wysłanie SMSka jesteś kofany :P ( jeszcze wtedy nie spałem) Dobra koncze te wypociny i zawijam do wyra. Popatrze sobie jeszcze na ośnieżony las, który już niedługo będziemy razem oglądać (z pozycji poziomej) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi