Jerry Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Ale Wy jestescie monotematyczni tylko pic i pic za nauke się weźcie :) :P a nie tylko % w głowie pozdrojerry ============GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Kooooło poszło (przy dobrym wietrze może nawet zaliczymy) Zgadnijciue co teraz robimy.... :twisted: (Pytanie za 100 punktów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Kooooło poszło (przy dobrym wietrze może nawet zaliczymy) Zgadnijciue co teraz robimy.... :twisted: (Pytanie za 100 punktów)Będziecie uczyć się do następnego :) :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Robicie sobie to co ta małpka ? A ty Prociku mój kochany nie martw się piątek już blisko, może przedbiegi przedbiegów w czwartek no ... w końcu ktoś po ludzku przemówił - okazja jest GS 500 Kaśki ... żeby jej gumy nie pękały ! Czwartek mówicie ... ? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 no wlasnie apropo gs-a kaski... zdjecia prosze . pochwalcie sie co to za cudo :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 28 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 No bez przesady 8O Dopiero jutro idziemy to cudo sprawdzać :mrgreen: Pasteurniaki będą próbować jak jeździ ;) Astarte - czy da się spalić gumę :mrgreen: A finalizacja zakupu w piątek jak bankier - Prot przyjedzie :) :mrgreen: Po zakupie opicie w "CZESKIM FILMIE"Znalazłam nawet garaż ;) - GS będzie stał na środku mojego pokoju :mrgreen: Spamerzy z Pasteura obiecali, że go wtargają na 4 piętro ;)Doczytałam, że w czwartek Dziadzia już cos kombinuje, więc opicie w czwartek (od tego Waszego picia to mnie cały czas głowa boli :split: :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 A ty Prociku mój kochany nie martw się piątek już blisko, może przedbiegi przedbiegów w czwartek no ... w końcu ktoś po ludzku przemówił - okazja jest GS 500 Kaśki ... żeby jej gumy nie pękały ! Czwartek mówicie ... ? :-D Mądrze prawicie :P Jak dobrze pójdzie to już w czwartek do Was dołącze :twisted: :twisted: :twisted: Pozdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 No i stalo sie - Burek - ehhh Amazonka bedzie we wrocku w czwartek :) Jak cos to nie ja z nia gadalem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 No i stalo sie - Burek - ehhh Amazonka bedzie we wrocku w czwartek :) Jak cos to nie ja z nia gadalem :mrgreen: Nic się nie łam, ja nikomu nie powiem ;) :mrgreen: A dar przekonywania to masz :P Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Qrna to ja spie w Tawernie od czwartku :? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 A ty Prociku mój kochany nie martw się piątek już blisko, może przedbiegi przedbiegów w czwartek no ... w końcu ktoś po ludzku przemówił - okazja jest GS 500 Kaśki ... żeby jej gumy nie pękały ! Czwartek mówicie ... ? Pytanie... pewnie, że czwartek, coby z formy nie wyjść, a jak jeszcze przyjedzie Amazonka to wyjdziemy... z siebie :-D (taaaaaaaaaaaaka będzie impra). Astarte - czy da się spalić gumę :mrgreen: Ehhh... już się nie mogę jutra doczekać :twisted: ps. trzymam kciuki za dobry zakup, bo maszynka piękna 8) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 no tam piękna to jest inna maszynka ale GS na start jest ASAM KURAT... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Pasteurniaki będą próbować jak jeździ Astarte - czy da się spalić gumę A ja jako "doświadczony kaskader" sprawdze, czy dobrze bierze krawężniki... :mrgreen: Jak nie, to trzeba będzie wychować maszyne :twisted: Qrna to ja spie w Tawernie od czwartku Nie bedziesz sam... cała Pasteura będzie spać w Tawernie... :| (kto widział zdjęcia, to wie o co chodzi :) :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Prot napisał: Astarte napisał: A ty Prociku mój kochany nie martw się piątek już blisko, może przedbiegi przedbiegów w czwartek no ... w końcu ktoś po ludzku przemówił - okazja jest GS 500 Kaśki ... żeby jej gumy nie pękały ! Czwartek mówicie ... ? Pytanie... pewnie, że czwartek, coby z formy nie wyjść, a jak jeszcze przyjedzie Amazonka to wyjdziemy... z siebie (taaaaaaaaaaaaka będzie impra)."Co masz zrobić w czwartek zrób w środę - będziesz o dzień szczęśliwsza/y" To co - środa ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Prot - omnie za mnie może być i środa tylko jak znowu robisz podpuche to kchhhh..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi