Prot Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Przepraszam za pomyłkę To się nazywa swój gość Widać kogo krew G....o prawda ! Cienki koleś ! Ja wróciłem po nim !!! :DA ja tam wróciłam o 2 i przytargałam jeszcze na plecach Dziadzię Protabo przegrałaś zakład :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 G....o prawda ! Cienki koleś ! Ja wróciłem po nim !!! Mówiłem Ci PROT, że ja na Twoim miejscu bym odszukał listonosza :twisted: A tak na serio to dawał rade :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Pasteura już wie, ale gdyby ktoś reflektował to jutro o 9.00 spotkanie przed wejściem głównym na bajzel. Po bajzlu tradycyjnie wszyscy idziemy na jeden, góra dwa wykłady, bo kolo tuż tuż ... :twisted: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 No i pobajzlowane - dobry grzaniec nigdy nie jest zły.... A teraz oby do piątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 No i pobajzlowane - dobry grzaniec nigdy nie jest zły.... A teraz oby do piątku...Oni chyba chorzy jacyś byli... ale uratowałam honor grupy południe i wzięłam normalne piwo na śniadanie :D Ejjj... dobrze, że tydzień nieparzysty, więc oby do piątku :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 W tym roku pelny przeglad - wszystkie bajzelki od krakowa, przez lodz, katosy do wrocka zaliczone :D Browar najlepszy we Wrocku :lol: dobry grzaniec nigdy nie jest zły.... Profanacja... napoju studenckiego :-D Usprawiedliwia tylko fakt ze pilem go zamiast herbaty :) I tylko raz :) pozdro ziomy :!: Zimer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 No to coś jak ja... piere nawet lepiej ale smakuje juz gorzej :? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Oni chyba chorzy jacyś byli... ale uratowałam honor grupy południe i wzięłam normalne piwo na śniadanieDegeneraci !!! Wy to tak od razu ostro w palnik musicie dawać. A potem ble-ble-ble i "wleczono-czołgany" do domu Nie można tak zwyczajnie - herbata, kawa, jakiś napój niegazowany. PICIE JUŻ NIE JEST TRENDY. ABSTYNENCJA JEST TRENDY. Powtarzajcie to sobie co wieczór zamiast paciorka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 A spróbuj nas jeszcze namawiać na DWA zasadowe i max DWIE godzinki :!: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 2 grudnia to już za "momęcik" ... może macie ochotę na góra dwa zasadowe przez max 2 godzinki ? - zrobilibyśmy sobie takie spotkanko moherowych berecików :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Prot - KiG :?: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Jak tylko nabędziecie po berecie ! :-D Dawać cynk i jadymy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Taaa qrde ciekawe jak to zrobimy :?: MOże się schlejemy przez net :?: :mrgreen: Wlazimy o 21 na czata :) EVERYBODY :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 A skąd ja Ci w knajpie internet wezmę, co ? O 21.00 się konsumuje, spożywa, trenuje przed sparingiem weekendowym a nie czaci :) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Qrde Prot może jednak spacyfikujemy i dzisiaj i wniedziele tego stańczyka :?: :) :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi