gryllu Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 tos walnal odkrycie Ameryki, Kolumbie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 No to teraż Kaśka będzie miała dylemat kogo virażkę kupić :lol: Od karoli600 czy od krasnala :) Ależeście ją urządziły siostry :) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Kaśka sprzedamy Ci zjebistego GPZ 500 z super prostą ramą i CB 500 z funkielnoofka lagami :mrgreen: (co do ceny to się dogadamy) 8) [ Dopisane: Wtorek Listopad 22, 2005 8:18 pm ]Jak coś to możemy jeszcze dorzucić lekko przechodzoną XTZ-tę używaną turystycznie do ćwiczenia tricków na barierkach ekspresówki... :mrgreen: Wszystkie egzemplarze nigdy nie katowane i używane przez "kąmbięty" 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Kaśka sprzedamy Ci zjebistego GPZ 500 z super prostą ramą i CB 500 z funkielnoofka lagami (co do ceny to się dogadamy) [ Dopisane: Wtorek Listopad 22, 2005 8:18 pm ]Jak coś to możemy jeszcze dorzucić lekko przechodzoną XTZ-tę używaną turystycznie do ćwiczenia tricków na barierkach ekspresówki... Ja dorzucę Gs-a w super stanie, używany turystycznie 8) , niekatowany :) , jeżdżony przez kobietę :twisted: , po dwóch glebach "parkingowych" :lol: (jedna przy 100 km/h, druga przy 80 km/h :oops: ). Tuningowany bak i przednia lampa 8O . Dorzucam kufer, olejarkę i blokadę zapłonu gratis :twisted: ps. ale tak naprawdę to sprzęt wypaśny :twisted: Daje rady... pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 To nie dział Kupię/Sprzedam !!! Ale z tymi zdolnościami to Was trzeba na Wzgórza Golan wysłać, albo na Allegro karierę zrobicie :) . Kaśka nie pękaj - kupuj wszystko hurtem - będzie rabat Tuningowany bak i przednia lampa za pomocą dwóch gleb "parkingowych" (jedna przy 100 km/h, druga przy 80 km/h :-D :-D :-D :-D Kaśka wchodzisz w to - Dorzucam kufer, olejarkę i blokadę zapłonu gratis jak z nimi dobrze pogadasz to dostaniesz jeszcze, używaną oponę do Stara, choinkę o zapachu kokosowym do malucha i oryginalną nalepkę na dres od Siwego! A tak serio: bierz od Krasnala, bo mówią, że w promocji poroże jelenia z własnego uboju dorzuci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 MIał jeszcze obić siedzenie skórą z tej padliny ale mu ją zaj%^&li :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 23 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 ożesz ale plama ... DO KSIĄŻEK EINSTEINIE !!! Przepraszam Was za te głupoty ... Ja ci kupię moto !!! Zweisteinie !!! Eeeeeeeeeee tam bez przesady: cruizer - klasyk :mrgreen: :) I proszę na mnie nie krzyczeć przy ludziach :) :mrgreen: Kaśka nie pękaj - kupuj wszystko hurtem - będzie rabat skoro tak mówisz :) używaną turystycznie 8O używany turystycznie hmmm...... niekatowanyTaaaaaaaaak a świstak siedzi i zawija je w te sreberka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Kaśka jak będziesz brała jakiś motur to musimy go koniecznie wczesniej testnąć czy idzie na gume robi stoppie jednym palcem i daje sie oprzec kierownicą w zakręcie... :) P.S.1 żaden z powyższych się nie nadajeP.S.2 Trza Ci crossa :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Kaśka sama sobie sprawdzi czy daje się oprzeć kierownicą na zakręcie. Na każdej lekcji to ćwiczy. Co prawda nie podlega to kontroli, ale przyciera kiere dwa, trzy razy w tygodniu :mrgreen: , jak również liftinguje lusterka i kierunki. :-D No ale ad rem: kiedy ten motobajzel ? (tak w zasadzie mi chodzi o co innego) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Bajzel jest w tą niedzielę od samego rana do wczesnych popołudniowych godzin. Będzie zimno :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Będzie zimnoaluzju poniał :) Nakładanie ciepłej odzieży w sobotę wieczorem. Macie jakiś butik upatrzony ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Tak :!: Ja ide do Olka Motocykle bo go dawno nie wdziałem, oraz idę na browarka do stoiska na koncu pasażu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Kaśka jak będziesz brała jakiś motur to musimy go koniecznie wczesniej testnąć czy idzie na gume robi stoppie jednym palcem i daje sie oprzec kierownicą w zakręcie... :) Ja mogę ładnie i konkretnie wytestować czy da się piknie gumę spalić :twisted: Tak Ja ide do Olka Motocykle bo go dawno nie wdziałem, oraz idę na browarka do stoiska na koncu pasażu To kiedy i gdzie się umawiamy na ten bajzelek?? pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Astarte chyba nie myślisz, że się z Tobą pokażemy w towarzystwie na bajzlu wśród samych VIPów :-D :) :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Astarte chyba nie myślisz, że się z Tobą pokażemy w towarzystwie na bajzlu wśród samych VIPów :-D :) :mrgreen: :)No nawet mi to przez myśl nie przeszło... skądże znowu :) ... jak zwykle będę szła za wami przynajmniej 10 metrów z tyłu w pokornym ukłonie z kominiarką na twarzy coby ludzie się nie przestraszyli :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi