Kaśka Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Ze względu na to, że na temacie http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=34851zaśmieciliście spamami postanowiłam założyć kolejny temat, gdzie będziemy wpisywać wszystkie imprezy :evil: , zaproszenia :) oraz wrażenia po ;) Tam już nie zaśmiecajmy. Mam nadzieję, że Michał w tym temacie pozwoli nam pospamować :twisted: Kolejna impreza w sobotę 26-27.11 przed motobazarkiem :mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Kolejna impreza w sobotę 26-27.11 przed motobazarkiem :mrgreen: .No to mi się podoba 8) ... ale może raczej PO a najlepiej W TRAKCIE :lol: (albo i to, i to :twisted: ), bo na bazarek wypadałoby iść wcześniej, jeżeli ktoś ma coś chodliwego do kupienia 8) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Czeski juz był, więc może Od zmierzchu przed motobazarkiem ? Kolokwia Wam nie kolidują ?Słyszałem też o jakimś Orlim Gnieździe, gdzieś w okolicach lotniska. Nigdy tam nie byłem, ale ponoć bractwo motocyklowe się tam zbiera ? Czy coś wiecie na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 jeżeli ktoś ma coś chodliwego do kupieniaJa tam przed motobazarkiem nie piję bo chciałabym sobie motocykl dla siebie wybrać :) .A po pijaku to się okaże, że wsk-ą wyjechałam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Kolokwia Wam nie kolidują ? Kruca i tu wlasnie jest problem bo my z Pgr'em mamy 28 kolo z anala 2 ;) Ale postaramy sie zaglebic w temat calek i innych pie**ol w ciagu tygodnia tak coby weekend miec wolny :lol: Trzymajcie za nas kciuki - zaczynam od zaraz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryllu Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 kurna kruca fux alleluja:P kurde juz mnie opierdzielaja ze przestalem forum zasmiecac i spamowa ze ino chyba trzy posty wypocilem:) i nie wierzcie cotletowi, bo prawie zawsze jak sie uczymy wszyscy razem, czyli tak jak dzisiaj, to sie zawsze konczy w alibi... a pozniej jest kurna znowu cos spier......m:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Bez Was nie idę ! Jedna smutna impreza w roku mi wystarczy.Przekładamy imprezę po 28 XI !!! I żeby Was naukowcy zdopingować... za zaliczone koło: na 3 - piwko, na 4 - 3 piwka, na 5 - wieża na mój koszt. Indeksy lub kolo do wglądu ! I to się nazywa motywacja i promocja Polskiej Nauki !!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryllu Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 kurde Prot, a mnie znowu nie bedzie:P i znowu bedziecie pic bez mnie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Kruca i tu wlasnie jest problem bo my z Pgr'em mamy 28 kolo z anala 2 no muszą cłopaki troche poćwiczyć... W końcu spią razem :twisted: A tak serio' date=' to trzeba na motobazar sie przygotować:)Ja tam przed motobazarkiem nie piję bo chciałabym sobie motocykl dla siebie wybrać . A po pijaku to się okaże, że wsk-ą wyjechałam Już my przypilnujemy, byś tą WSK-e miała śliczną ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BejZ Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Ja myślę, że jeszcze bydziemy pić w sobotę przed bazarem, a na bazar i tak trafimy o 8.00. Ja osobiście mam w poniedziałek dwa koła: z równań różniczkowych i z geometrii wykreślnej, ale pewne rzeczy są ciężkie do uniknięcia. :) ;) :P [ Dopisane: 14 ]A tak w ogóle to kto idzie na bazar, żebyśmy się zgadali i razem poszli :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Kruca Prot nie pisz tak bo jeszcze sie powaznie zaczne uczyc :twisted: Przy takiej motywacji juz jutro bede wszystko umiec :) Ale cos nie wierze w ta abstynencje przed 28 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryllu Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Prot mowiles cos kiedys o sprzataniu:P luknij na moj awatar...:) tak wygladal nasz balkon... a co sie w chlupie dzialo?? nie chcesz wiedziec:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Kolejna impreza w sobotę 26-27.11 przed motobazarkiem :mrgreen: . Szkoda' date=' że mam do Was tak daleko ;) Kruca i tu wlasnie jest problem bo my z Pgr'em mamy 28 kolo z anala 2 :) 8O To ćwiczcie ... tzn. uczcię się :P :-D :-D :-D Bez Was nie idę ! Jedna smutna impreza w roku mi wystarczy.Przekładamy imprezę po 28 XI !!! I żeby Was naukowcy zdopingować... za zaliczone koło: na 3 - piwko' date=' na 4 - 3 piwka, na 5 - wieża na mój koszt. Indeksy lub kolo do wglądu ! I to się nazywa motywacja i promocja Polskiej Nauki !!! :P[/quote'] O w mordę, jak by taką motywację na uczelni wprowadzili, to chyba bym stypendium naukowe miała :mrgreen: :-D :-D :-D Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 siemanko widzę żę nowy temat nie obiecuję na 100% ale może pojawię się w sobotę 3-go na male analew razie czego pały mieć telefony przy dupach i odbierać choćby o 8 rano :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 No na piwko (zeby jedno) przed czy po motobazarze to bardzo chetnie :) Dajcie tylko znac tu na forum kiedy i jak sie spotykamy bo innego kontaktu z wami narazie nie mam :?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi