JacekD Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 A za jaki rocznik? Z jakim przebiegiem? Mam na mysli nowe moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 PanowiePrzy sprowadzeniu nowego motoru z USA pamiętajcie o doliczeniu 22% Vat i 9 %cło oraz koszty przesyłki. wtedy cena dochodzi prawie do naszej a tutaj mogę to wziąć w leasing no chyba że ktoś ma ciekawą propozycję to możemy pogadać o sprowadzeniu, ale w grę wchodzi tylko nowa sztuka, żadnych "lekko uszkodzonych"pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Ogladałem dziś Night Roda na żywo. Na zdjęciach wyglądał lepiej. Na żywo jest sporo brzydszy. Ale i tak chyba wolałbym Night-roda niż Worriora :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 2 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 ja go pokochałem od pierwszego wejrzenia. Na wiosnę mam nadzieje mieć go u siebie. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Przy Twoim wzroscie bierz V-roda. Ja mam 180 i stukalem sie lokciami o kolana. Ale reszta - bomba. Yama to zawsze made in japan. Snob ze mnie wylazi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi