kabe30 Opublikowano 28 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2003 Poszukuję fajnej kurtałki do jazdy. W zeszłym tygodniu byłem na Bemowie, firma Modeka bardzo zachwalała swoją kurteczkę, model ten nazywał się "Arafura", materiał miał symbol 500D oraz membranę Reissa :?: . Ponieważ jestem laikiem, bardzo prosze o opinię. Tak czy inaczej muszę coś kupić, a nie chcąc wpędzić się w przysłowiowy "kanał" wolę zapytać się innych o opinię. Może ktoś z Was ma taką, jakie są zalety, wady? Ich strona to www.modeka.pl Dzięki za wszystkie uwagi i porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris123 Opublikowano 28 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2003 Ja widziałem ich ciuchy na Kijowskiej. Nie cały katalog ale coś tam mieli. Tak na pierwszy rzut oka to nie wygląda to źle a na pewno taniej niż bardziej renomowanych firm. Szukałem góry na ścigacz . W ich ofertcie była tylko czarna kurtka więc musiałem zrezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorbl Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 Niedawno kupiłem sobie kurtkę firmy Buse na ścigacza. Moim zdaniem rewelacja. Wykonanie pierwsza klasa. Jakość materiałów podobnie. Leży idealnie. Oczywiście posiada protektory na łokciach i na barkach. Tutaj masz ich stronę www.buese.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 Witam.Ja mam Louisa (tanio kupiłem)......narazie w dalszej jeździe nie sprawdziłem, ale uważam za super, ciepla, ale trochę ciężka. Poza tym pas ściągajacy jakiś dziwny, ale ogólnie jest OK.Co do kortek MODELKI nie mam pojęcia :? z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi