radziok16 Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 No to trzeba bylo tak od razu, ze o interpunkcje chodzi , postaram sie :) A co do matury to w jezykach nie bylem dobry zawsze moglem liczyc na dobre ocenki z chemi i z matmy :) glownie mi chodzi o takie dwa cypelki wystajace z glowicy, moze to odma tak jak mowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 mozesz wyjasnic gdzie owe "cypelki" wystaja w glowicy...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 gdzies przy glowicy takie bolce dwa wychodza , szukalem na allero i po necie zeby pokazac o co mi chodzi , ale nei wiem albo maja jakies inne glowice alebo jestem slepy 8O napewno sa one po lewej stronie jak sie siedzi na moto eh przy okazji znalazlem to szkoda tylko tego sprzetu, wstyd wogole teraz na tym jechac http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=73590174 jak znajde to dam znac pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 8O postaraj sie znalezc bo nie mam pojecia o jakich bolcach mowa....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogas Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Witam ! W sumie do oswiecimia nie mom daleko ale katamaranem to sie mnie za bardzo nie chce smigac !!!Tak jak sam Kamraci napisali zapisz sie na Dzikiego junaka !!!Z tego co wiem to blizej ciebie jest Kamrat z Chełma !!! A w tym miejscu co opisujesz faktycznie mogom byc trzy przyczyny wycieku wymienione juz wyzej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 eh.. Wy sie smiejecie ze nie rozumiecie nic z tego co ja pisze a ja nie czaje tego co napisal Bogas 8O [ Dopisane: 24-11-2005, 22:26 ]moze jasniej troche ?? co ?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogas Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 eh.. Wy sie smiejecie ze nie rozumiecie nic z tego co ja pisze a ja nie czaje tego co napisal Bogas 8O [ Dopisane: 24-11-2005, 22:26 ]moze jasniej troche ?? co ?? :D A co sam jest do rozumienia :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 juz wiem co to mniej wiecej oni sami ten patent opracowali i dzieki temu nie cieknie olej z glowicy chyab jak dobrze zrozumialem - jak w wiekszosci junakach [ Dopisane: 01-12-2005, 01:04 ]oni to tak zrobili ze wygladalo jak orginalnie dlatego nie ma tego na zadnym silniku od junaka M10 jak patrzalem pozdro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 radziok, przykladaj sie bardziej do swoich postow, bo maslo malsane normalnie wychodzi jak sie twoje posty czyta...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Taki juz wiek :-) A czego znow nie zrozumiales ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Taki juz wiek a co ma tu do gadania wiek? Mógl bys to wyjasnic? Bo bardzo mnie to Ciekawi :| Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi