Marcin17Tbg Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 W podpisie GS . No właśnie miałem pisać ale zdążyłeś wcześniej :notworthy: hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OstekZZZ Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 GS-a miałem poprzednio ,od wrzesnia mam DR-Z 400SM ,w podpisie nie zmieniłem bo z powodu braku czasu mało kiedy odwiedzam forum ,mój kumpel Chris(zajoł czwarte miejsce na SSF 2005 ) zrobił moim dr-z em bardzo fajną wolną gume prawie przy pionie(oczywiście z chamulcem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levoir Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 EnduroMax ile pojedziesz na gumie :?: Rafcio dobrze sobie radzisz ja zaczynałem motorynką i opanowałem do perfekcji że jechałem ile chciałem i kupiłem TS.Ja ts-ką wstaje i daje dużo gazu i ciągnie mnie do góry.Rafcio a ty masz HONDE MT?????????????? Przyznam sie że TS-ką na gumie za dobrze to ja nie jeżdrze :oops: góra 15m :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 30 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Siemka! tak to jest moja czerwona rakieta mt50 8) na przyszly sezon chyba sie szykuje cos o poj.125ccm:] dodam ze te fotki byly po 30 min prob :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi