a!ntek Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Skoro uważasz, że tak jest to powiedz do czego służą w 10tce pierwsze 3 biegi?? Bo ja wnioskuje, że są one zbyteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Skoro uważasz, że tak jest to powiedz do czego służą w 10tce pierwsze 3 biegi?? Bo ja wnioskuje, że są one zbyteczne.do ruszania z wozkiem bocznym :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 niewiem czemu ale na twoim miejscu wolal bym zx 10 bo sam chcial bym 10-tke na nastepne moto 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Witam Uważam ze nie ma nad czym myśleć jesli jesteś dobrym jeźdzcem i potrafisz okiełznać dzidę taką jaka jest ZX10 to bieri tego potwora R1 to dziecinka dla lanserki a poza tym padają im sprzęgła więc do gumki raczej słabo. Pozdrawiam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 słusznie A!ntek wnioskujesz, masz nosa do wnioskowania :-D . Przejedz sie na dyszce ze zmieniarką bez amortyzatora skrętu i przy zmianie z 2 na 3 zobaczysz dopiero co to znaczy szima. Wiesz tego nie da sie porównać z fajerem 954 czy siódemką na których polatałeś. To poprostu coś innego i dopuki nie dosiądziesz będziesz sie smiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Jak ma shifter to wnioskuje, że to jakiś sprzęt dłubany z toru. Jak jest z toru, to pewnie ma namieszne z przełożeniami. Niczego nie kwestionuję poza tą gumą z piątego biegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 własnie Sławek Gaussam zdobył 4 te miejsce a to tak naprawde seryjna dycha ze zmieniarką i zmienioną pompą oleju. Reszta seryjna - jeśli chodzi o silnik. Tak naprawde o reszte też gdyż wymieniona została jeszcze popma hamulowa i opony rzecz jasna :). Przełożenia są seryjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 17 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Widze ze zdania sa podzielone. Z mojkej strony chodzi mi raczej o cos z wiekszym kopem co budzi respekt i nie jest tego zbyt wiele. Stan wizualny nie jest dla mnie wazny. Ma dobrze latac a jak wyglada mi to wisi szczerze mowiac. Moze byc podrapany itp. liczy sie stan techniczny i wiksa :) Pozadro i dzieki. CZekam na wiecej opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Przełożenia są seryjne.Jak kupowałem od Sławka skrzynię wyścigową to zębatek (różnych rozmiarów) miał tyle, że można było całą ścianę przyozdobić w garażu. A jeżdżąc po różnych torach zapewne mieszali z przełożeniem. ch*j z tym - będę u Fazziego to się zapytam przy okazji - nie ma co bić piany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robuś1 Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Ibiza , bierz dychę jesteś mocny koleś a to nie sprzęt dla grzecznychchłopców. R1- tyle już tego jeżdzi że aż brzydko a na torze jak ogarniesz kwaka to dopiero będzie zabawa.................. :-) Mnie samego lekko przeraża ten motorek :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Witam Jeśli bierzesz pod uwagę tylko moc i zlewasz wygląd to sobie sam odpowiedziałeś ZX10R Pozdrawiam PS Ja tez bym brał dziesiątkę i to w kolorze pomarańczowym hihi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Quake - pomarańczowa jest znacznie wolniejsza od zielonej, stary to ty nie wiesz takich rzeczy? zielone są najszybsze. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 a moze Ninja w koloze naturalnym dla japonskich wojownikow Ninja :?: http://img513.imageshack.us/my.php?image=p...033sized4wd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Lamassu przyznaję ładnie wygląda czarna ale w porańczy jest naprawde odjazdowa Ci co nie widzieli w realu niech żałują. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Witam wszystkich musze wam powidziec ze coraz bardziej sklaniam sie w strone ZX10. Jednym z powodow jest napewno moc a kolejnym to ze jak ktos juz zaznaczyl R1 jest jak nasrane!!! W Poznaniu jest tego pelno. co do koloru to nie mialem okazji widziec pomaranczowej ?? Wiec jesli ktos ma gdzies linkaq to bym chetnie sobie zobaczyl. Widzialem natomiast czarna i zielona. Mi osobiscie bardziej sie podoba CZARNA ;) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi