Matt Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Mam problem nie lada:(Niedawno zlozylem sprzeglo, wyregulowalem... Bylo oki.Za kilka dni odpalam sprzet, sprzeglo troche ciagnie, no to regulacja i zaczelo mi cos trzec, gdy wciskam klamke:/ Sprzeglo nie ciagnie, ale jak nacisne to trze, i slychac to rowniez jak jade, choc duzo mniej... Co to moze byc???Wszelki info mile widziane:)pozdro Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miaziu Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Musisz zdjąć dekiel i oblukać co się stało . Może masz coś w oleju ( piasek albo opiłki ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Tak jak Ci juz mówilem na gg wyglada to na to ze jedna z tych trzech srub które trzymają tarcze się odkreciła.Jak oblookasz sprawe to napisz jak to wyglada i czy udało Ci sie to naprawić. pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 12 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 I wyglada to tak... Odkrecila mi sie sruba od kosza sprzeglowego(zerwalo sie zabezpieczenie z podkladki). Potrzebuje podkladki, a niemam narazie gdzie kupic, a tydzien mi sie niechce czekac:(pozdro Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Zastosuj podkladke tzw. sprezynową! jak nie to dorób z jakiejs blachy, ja wobilem z jakiegos zabespieczenia korbowodu od Ciągnika :D i sie trzymało. Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi